Ξενώνας Θέα

Μια νέα μονάδα σε ένα δημοφιλή προορισμό έρχεται να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας. Ο ξενώνας Θέα, μικρός ατμοσφαιρικός και πολύ φιλόξενος, είναι χτισμένος σε υψόμετρο 500 μέτρων, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στη γραφική πλαγιά του Βερμίοu, μέσα στη φύση και, συγχρόνως, μόλις 2 χιλιόμετρα από την πανέμορφη πόλη της Νάουσας.

Εκτείνεται σε μία κατάφυτη κορυφή ενός λόφου στην περιοχή "Χώρας Νερό", δημιουργώντας στον επισκέπτη μία μοναδική αίσθηση επιβλητικότητας. Μπαλκόνι στην πόλη της Νάουσας και στον κάμπο της Κεντρικής Μακεδονίας δικαιολογεί απολύτως τη ονομασία του, αφού η θέα από τον ξενώνα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Η παράδοση, οι ανέσεις και το στιλ συναντιούνται στα 3 κτίρια του συγκροτήματος. Τόσο το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό αρχιτεκτονικό ύφος τους, αποτυπώνει την επιθυμία του ιδιοκτήτη να συνυπάρχει αρμονικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μία πολυτελή και άνετη διαμονή. Τα βασικά δομικά υλικά, το ξύλο και η πέτρα, σέβονται τη μακεδονική παράδοση, ενώ τα γήινα χρώματα στην εξωτερική διακόσμηση δένουν αρμονικά τους πέτρινους περιμετρικούς τοίχους.

Η αίσθηση της ζεστής φιλοξενίας είναι διάχυτη στα ευρύχωρα δωμάτια με το σύγχρονο εξοπλισμό. Έτσι, απλά και ταιριαστά με το χώρο, γεννήθηκε ο ξενώνας Θέα σε μία πλαγιά τou Βερμίου. Τα 8 πολυτελή επιπλωμένα τουριστικά καταλύματα (3 διαμερίσματα και 5 studios) είναι κατανεμημένα στα 3 κτίρια. O ξενώνας διαθέτει όλα τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, προσφέροντας ηρεμία, ξεκούραση σε ένα εξαιρετικά φιλόξενο περιβάλλον.

Χώρας Νερό,
Νάουσα Ημαθίας
23320 28562

Δεν βρέθηκαν ενεργές προτάσεις διαμονής για Ξενώνας Θέα.