Γενικές Ερωτήσεις!

Είναι η καθημερινή σας πρόσβαση σε ασυναγώνιστες προτάσεις διαμονής και προσφορές ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε οργανωμένα ταξίδια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό!

Ακολουθήστε τη διαδικασία που αναφέρεται στο σημείο "Κράτηση". Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο ή στο οργανωμένο ταξίδι που σας ενδιαφέρει στις ημερομηνίες που επιθυμείτε, πατήστε το κουμπί "Κράτηση >>". Θα σας δοθεί η επιλογή να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να προχωρήσετε χωρίς εγγραφή. Στη συνέχεια συμπληρώστε στην Φόρμα Αγοράς που θα εμφανιστεί τα στοιχεία της κράτησής σας (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία άφιξης & αναχώρησης, αριθμός ενηλίκων & παιδιών, ηλικίες παιδιών) και τον τρόπο πληρωμής και κάντε κλικ στο κουμπί "Αγορά". Ανάλογα τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε θα σας εμφανιστούν οι αντίστοιχες οδηγίες για την πληρωμή σας τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Όχι, η πρόσβαση και εγγραφή στο site είναι δωρεάν. Θα χρεωθείτε μόνο κατά την αγορά σας με το ακριβές κόστος του πακέτου που αγοράζετε.

Με το πρόγραμμα επιβράβευσης μελών Cashback του Xenodoxeio.gr, σε κάθε σας αγορά σας επιστρέφουμε 3% του ποσού που πληρώσατε (με μέγιστο τα 30€) σε πίστωση στον λογαριασμό σας (εάν δεν έχετε λογαριασμό θα πρέπει πρώτα να κάνετε εγγραφή). Τα χρήματα πιστώνονται 60 ημέρες μετά την αγορά σας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε επόμενες αγορές σας έως τις 31/12/2019. Για να εξαργυρώσετε την πίστωση σας κατά τη διάρκεια μιας αγοράς, αρκεί να τσεκάρετε το κουτάκι "Έχετε ...€ πίστωση. Θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε;" και το ποσό της πίστωσης (με μέγιστο τα 30€) θα αφαιρεθεί αυτόματα από το ποσό της αγοράς. Στη σελίδα Οι πιστώσεις μου μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πιστώσεις σας και την αιτιολογία τους. Η πίστωση Cashback δεν ισχύει για αγορές στις οποίες έχει γίνει χρήση Εκπτωτικού Κωδικού.

Το Xenodoxeio.gr θέλοντας να σας προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:

  • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κ.λ.π.)
  • Paypal
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (ή μεταφορά μέσω e-banking)
Τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε τον επιλέγετε μόλις πατήσετε το κουμπί "Αγόρασέ το".

Απολύτως! Για την αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας ανακατευθύνεστε στο online σύστημα της τράπεζας Eurobank το οποίο χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες για την προστασία των συναλλαγών σας. Το online σύστημα της τράπεζας έχει τον πλήρη και αποκλειστικό έλεγχο για τη συλλογή των στοιχείων και τη χρέωση της πιστωτικής κάρτας. Τα στοιχεία της κάρτας (όνομα, αριθμός, κλπ.) δεν γίνονται γνωστά σε εμάς και δεν αποθηκεύονται στους servers μας. Για την αγορά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα, ανεξάρτητα από το ποιά τράπεζα την έχει εκδώσει.

Αφού πατήσετε στο "Αγόρασέ το", επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής την "Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό". Στη συνέχεια απλά ακολουθήστε τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στην οθόνη και θα σας σταλούν στο email σας, μόλις επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταθέσετε το αντίτιμο για την κράτηση σας (ή μια προκαταβολή) σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, χρησιμοποιώντας σαν αιτιολογία τον κωδικό που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας και θα σταλεί στο email σας (ΔΕΝ χρειάζεται να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας). Τυχόν προμήθειες τραπεζών πρέπει να τις επωμιστείτε. Εάν διαθέτετε e-banking μπορείτε να κάνετε την μεταφορά από τον υπολογιστή σας για μεγαλύτερη ευκολία.

Τράπεζα: Eurobank
Αριθ. Λογαρ.: 0026.0008.31.0200794752
IBAN: GR76 0260 0080 0003 1020 0794 752
Δικαιούχος: Ιωάννης Μαυροειδής ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Αιτιολογία: Κωδικός που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά και στο ενημερωτικό email

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθ. Λογαρ.: 5174-054959-644
IBAN: GR39 0172 1740 0051 7405 4959 644
Δικαιούχος: Ιωάννης Μαυροειδής ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Αιτιολογία: Κωδικός που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά και στο ενημερωτικό email

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αριθ. Λογαρ.: 089/440454-86
IBAN: GR85 0110 0890 0000 0894 4045 486
Δικαιούχος: Ιωάννης Μαυροειδής ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Αιτιολογία: Κωδικός που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά και στο ενημερωτικό email

Το αργότερο 1 ημέρα, αλλά συνήθως πολύ ταχύτερα σε διάστημα λίγων ωρών, μετά την κατάθεσή σας η κράτηση σας θα ολοκληρωθεί και θα παραλάβετε στο email σας την επιβεβαίωση.

Εφόσον έχετε κάνει κάποια κράτηση, ισχύει η πολιτική ακύρωσης του εκάστοτε συνεργαζόμενου ξενοδοχείου ή ταξιδιωτικού γραφείου και ενδέχεται να υπάρξουν ακυρωτικά. Για να ακυρώσετε κάποια κράτηση στείλτε μας email στο support@xenodoxeio.gr.