Πριν φύγετε...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα!

Είναι η καθημερινή σας πρόσβαση σε ασυναγώνιστες προτάσεις διαμονής και προσφορές ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε οργανωμένα ταξίδια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό!

Ακολουθήστε τη διαδικασία που αναφέρεται στο σημείο "Κράτηση". Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο ή στο οργανωμένο ταξίδι που σας ενδιαφέρει στις ημερομηνίες που επιθυμείτε, πατήστε το κουμπί "Κράτηση >>". Θα σας δοθεί η επιλογή να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να προχωρήσετε χωρίς εγγραφή. Στη συνέχεια συμπληρώστε στην Φόρμα Αγοράς που θα εμφανιστεί τα στοιχεία της κράτησής σας (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία άφιξης & αναχώρησης, αριθμός ενηλίκων & παιδιών, ηλικίες παιδιών) και τον τρόπο πληρωμής και κάντε κλικ στο κουμπί "Αγορά". Ανάλογα τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε θα εμφανιστούν οι αντίστοιχες οδηγίες για την πληρωμή σας τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Όχι, η πρόσβαση και εγγραφή στο site είναι δωρεάν. Θα χρεωθείτε μόνο κατά την αγορά σας με το ακριβές κόστος του πακέτου που αγοράζετε.

Πρόγραμμα επιβράβευσης μελών Cashback

Με το πρόγραμμα επιβράβευσης μελών Cashback του Xenodoxeio.gr, σε κάθε σας αγορά σας επιστρέφουμε 3% του ποσού που πληρώσατε (με μέγιστο τα 30€) σε πίστωση στον λογαριασμό σας (εάν δεν έχετε λογαριασμό θα πρέπει πρώτα να κάνετε εγγραφή). Τα χρήματα πιστώνονται 60 ημέρες μετά την αγορά σας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε επόμενες αγορές σας έως και 180 ημέρες μετά. Για να εξαργυρώσετε την πίστωση σας κατά τη διάρκεια μιας αγοράς, αρκεί να τσεκάρετε το κουτάκι "Έχετε ...€ πίστωση. Θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε;" και το ποσό της πίστωσης (με μέγιστο τα 30€) θα αφαιρεθεί αυτόματα από το ποσό της αγοράς. Σε μία αγορά δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί άνω της 1 έκπτωσης (όπως χρήση πίστωσης, εκπτωτικός κωδικός, προωθητικό πρόγραμμα τράπεζας κλπ). Στη σελίδα Οι πιστώσεις μου μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πιστώσεις σας και την αιτιολογία τους. Η πίστωση Cashback δεν ισχύει για αγορές στις οποίες έχει γίνει χρήση Εκπτωτικού Κωδικού.

Στις περισσότερες προσφορές μας, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε μια προκαταβολή ώστε να ολοκληρωθεί η κράτηση, και να εξοφλήσετε το ποσό λίγες ημέρες πριν την άφιξη σας στο ξενοδοχείο.

Το Xenodoxeio.gr θέλοντας να σας προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:

  • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη)
  • Τραπεζική Κατάθεση ή E-Banking
  • Paypal
Τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε τον επιλέγετε μόλις πατήσετε το κουμπί "Κράτηση".

Για την πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μεταφέρεστε στο online σύστημα της συνεργαζόμενης τράπεζας. Το online σύστημα της τράπεζας έχει τον πλήρη και αποκλειστικό έλεγχο για τη συλλογή των στοιχείων και τη χρέωση της κάρτας σας και χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες για την προστασία και ασφάλεια των συναλλαγών σας. Τα στοιχεία της κάρτας σας όπως όνομα, αριθμός, κλπ. δεν μεταφέρονται και δεν αποθηκεύονται στους servers της Εταιρείας μας, οπότε σε κάθε αγορά σας οφείλετε να επανεισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Ελάχιστες ώρες μετά την πληρωμή σας (και εντός των εργάσιμων ωρών Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 17:00) θα λάβετε στο email σας την επιβεβαίωση της κράτησής σας.

Το Xenodoxeio.gr συμμετέχει στα προγράμματα ανταμοιβής καρτών της Εθνικής Τράπεζας, της Eurobank και της Alpha Bank. Σε κάθε σας αγορά επωφελείστε κερδίζοντας:

  • 1% σε Go For More πόντους αν η αγορά σας γίνει με κάρτα Εθνικής Τράπεζας.
  • 1% €πιστροφή του ποσού που πληρώσατε αν η αγορά σας γίνει με κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα.
  • 1€=2 Bonus πόντους αν η αγορά σας γίνει με κάρτα Alpha Bank. Ταυτόχρονα έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε τους Bonus πόντους σας.

Επίσης, επιλέγοντας την πληρωμή μέσω Εθνικής Τράπεζας, έχετε τη δυνατότητα πληρωμής σε έως 6 άτοκες δόσεις. Ισχύει για όλες τις πιστωτικές κάρτες, ανεξάρτητα από την τράπεζα έκδοσης τους.

Αφού πατήσετε στο "Κράτηση", επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής την "Τραπεζική κατάθεση ή e-banking". Θα χρειαστεί να καταθέσετε το αντίτιμο για την κράτηση σας (ή μια προκαταβολή) σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, χρησιμοποιώντας σαν αιτιολογία τον κωδικό που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας και θα σταλεί στο email σας (ΔΕΝ χρειάζεται να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας). Τυχόν προμήθειες τραπεζών πρέπει να τις επωμιστείτε. Εάν διαθέτετε E-Banking μπορείτε να κάνετε την μεταφορά από τον υπολογιστή σας για μεγαλύτερη ευκολία.

Τράπεζα:ALPHA BANK
Αριθ. Λογαρ.:120002320011163
IBAN:GR0801401200120002320011163

Τράπεζα:EUROBANK
Αριθ. Λογαρ.:00260008340201561184
IBAN:GR1202600080000340201561184

Τράπεζα:ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αριθ. Λογαρ.:10401047609
IBAN:GR0401101040000010401047609

Τράπεζα:ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθ. Λογαρ.:5052-104759-279
IBAN:GR3601720520005052104759279

Δικαιούχος λογαριασμού: TRAVEL EVOLUTION IKE

Στην αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώστε τον κωδικό που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας κατά τη διαδικασία αγοράς.

Το αργότερο 1 ημέρα, αλλά συνήθως ταχύτερα σε διάστημα λίγων ωρών, μετά την κατάθεσή σας η κράτηση σας θα ολοκληρωθεί και θα παραλάβετε στο email σας την επιβεβαίωση.

Πραγματοποιώντας κράτηση σε ένα κατάλυμα, αποδέχεστε και συμφωνείτε με την εκάστοτε Πολιτική Ακύρωσης όπως αυτή αναφέρεται στους όρους της κράτησης. Λάβετε υπόψη σας ότι για ορισμένες τιμές ή ειδικές προσφορές η Πολιτική Ακύρωσης ενδέχεται να αναφέρει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής. Σας συμβουλεύουμε να ενημερωθείτε προσεκτικά σχετικά με τα έξοδα για ακύρωση ή αλλαγή κράτησης πριν πραγματοποιήσετε την κράτησή σας. Για να ακυρώσετε κάποια κράτηση καλέστε μας στο 2120002171.

Εάν η κράτηση σας δεν επιβεβαιωθεί για οποιοδήποτε λόγο (όπως, για παράδειγμα, εάν καθυστερήσετε να κάνετε την κατάθεση σας και όταν την κάνετε η διαθεσιμότητα έχει πλέον εξαντληθεί), σας εγγυόμαστε την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας.

Είναι εύκολο! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.