Προσφορές για "3* Pelias Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Pelias Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Βόλος / Μαγνησία / Πήλιο / Πορταριά.

3* Pelias Hotel

Στην καρδιά του μαγευτικού Πηλίου, στην πανέμορφη πλατεία της γραφικής Πορταριάς, εκεί όπου η φύση συναντά την παράδοση, βρίσκεται το ξενοδοχείο Pelias, σε ένα κομβικό σημείο βουνού και θάλασσας. Τα 28 δωμάτιά του διαθέτουν TV, mini bar, σεσουάρ και room service. Το τζάκι στο σαλόνι και το εστιατόριο-καφετέρια συνθέτουν παραδοσιακούς Πηλιορείτικους χώρους, οι οποίοι σε συνδυασμό με την απλόχερη φιλοξενία αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τις διακοπές σας. Εάν θελήσετε να κάνετε τις διακοπές σας στο Πήλιο συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, τότε η πανέμορφη Πορταριά και το Πελίας είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Στο ξενοδοχείο μας, μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό της αρεσκείας σας μέσα από ένα πλούσιο μπουφέ που προσφέρει ποικίλες γεύσεις για όλα τα γούστα. Η παραδοσιακή κουζίνα, με πλούσιο μενού, θα αφήσει ικανοποιημένο ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και το πρωινό σας στην αυλή του ξενοδοχείου που είναι γεμάτη με ορτανσίες, κάτω από τη σκιά των πλατάνων.

Το χειμώνα θα εξυπηρετηθείτε στο εστιατόριό μας, διακοσμημένο με παραδοσιακό στιλ από πέτρες Πηλίου. Παράλληλα με το εστιατόριο, στη διάθεσή σας βρίσκεται κι ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και δορυφορική τηλεόραση, που μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας και να χαλαρώσετε.

Πλατεία Πορταριάς,
Πήλιο