4* Πύρρειον Boutique Hotel

Καλώς ήρθατε στο Πύρρειον, ένα Ξενοδοχείο φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών, ένα παραμύθι γεννημένο στο βουνό και τις ράχες του Ζαγορίου, ζευγαρωμένο με τη φύση και την παράδοση της Ηπείρου. Aπό τα ξακουστά ανάκτορα του τρανού Βασιλιά των Μολοσσών, στο γλυκό ταξίδι του Πύρρειον Hotel στο Κεντρικό Ζαγόρι μπορείτε πια να ταξιδέψετε σε άλλη διάσταση ζεστασιάς και παράδοσης.

Έχετε ξεχάσει πόσο θαυμαστά στέκονται βουνά, πλαγιές, πεδιάδες, δάση και ποτάμια μπροστά στις λίμνες των ματιών σας και τα θροΐσματα των φύλλων τις ώρες του μεσημεριού και τα κουδούνια από τα μικρά πρόβατα που ηχούν στο χάραμα σα κτύποι της καρδιάς; Ήρθε η ώρα να σας μεταφέρουμε στα ξεχωριστά δωμάτια του Πύρρειον στα Άνω Πεδινά, ανάμεσα στα πιο μοσχοβολιστά γλυκά του κουταλιού, στις γεύσεις των αισθήσεων ενός μοναδικού χωριού, στα αγγίγματα της φύσης και στα μονοπάτια της ηρεμίας και της παράδοσης. Καλό σας ταξίδι λοιπόν στα βασιλικά ανάκτορα της ψυχής σας, στη ζεστή φιλοξενία των ανακτόρων του Πύρρειον.

Το κάθε δωμάτιο έχει το προσωπικό του ύφος και αντίκες λεπτού γούστου. Χαρακτηρίζεται από εναλλαγές στη διακόσμηση και οι αποχρώσεις του κόκκινου, μπλε, χρυσαφί, γαλάζιου δίνουν διαφορετικούς τόνους σε κάθε ένα από αυτά. Στα χέρια σας κρατάτε τα κλειδιά 10 ξεχωριστών δωματίων όπου λειτουργούν όλες οι σύγχρονες ανέσεις. Ετοιμαστείτε να θαυμάσετε εικόνες και μικρούς θησαυρούς. Όλα τα δωμάτια μας διαθέτουν σύστημα ύπνου Coco-mat, με υπόστρωμα - στρώμα - ανώστρωμα και πουπουλένιο ανώστρωμα που υπόσχεται έναν ύπνο ονειρικό! Πέντε από τα δέκα δωμάτιά μας διαθέτουν τζάκι για να ανακαλύψετε μοναδικές στιγμές, σα γεύσεις πίστης και λατρείας συντροφιά με τη ζεστή θαλπωρή και τη θέα της φύσης.

ΜΗΤΕ: 0622K014A0214001

Άνω Πεδινά,
Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων
26530 71141

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Πύρρειον Boutique Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΗΠΕΙΡΟΣ / Ζαγοροχώρια / Ιωάννινα / Τσεπέλοβο.