Προσφορές για "3* Margarona Royal Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Margarona Royal Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΗΠΕΙΡΟΣ / ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ / Αιτωλοακαρνανία / Λευκάδα / Πρέβεζα.

3* Margarona Royal Hotel

Η Πρέβεζα είναι μία πόλη με πλούσια ιστορία, κτισμένη κοντά στην αρχαία Νικόπολη, στο Ιόνιο πέλαγος. Σήμερα η πόλη περιβάλλεται από τη λιμνοθάλασσα του Αμβρακικού και αποτελεί ένα προστατευόμενο οικοσύστημα που φιλοξενεί πάνω από 250 είδη σπάνιων πτηνών. Το ξενοδοχείο Margarona Royal βρίσκεται σε προνομιακή θέση πάνω στον Αμβρακικό Κόλπο, απέχοντας μερικά λεπτά από το κέντρο και το λιμάνι της Πρέβεζας.

Μετά από ολοκληρωτική ανακαίνιση και την ενσωμάτωση νέων οικολογικών τεχνολογιών ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες του όλες τις σύγχρονες ανέσεις με σεβασμό στο περιβάλλον, το ξενοδοχείο επαναλειτούργησε το 2009 και καλωσορίζει τους επισκέπτες του σε ένα οικείο και ανανεωμένο χώρο. Τα 115 άνετα δωμάτια και οι σουίτες του, οι μεγάλοι χώροι υποδοχής, το μπαρ και το εστιατόριο με τις μεγάλες βεράντες με θέα τη πισίνα και τη θάλασσα, είναι μερικά από τα σημεία φιλοξενίας του ξενοδοχείου. Επίσης, διαθέτει μεγάλη πισίνα και τρεις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 111 δωμάτια και 4 σουίτες που βρίσκονται στους τέσσερις ορόφους του κτηρίου. Είναι διακοσμημένα σε γήινους τόνους πράσινου και πορτοκαλί με σκούρα καφέ επίπλωση. Τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη πισίνα, τη θάλασσα ή τους κήπους. Είναι άνετα και παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μία ευχάριστη διαμονή. Μπορούν να φιλοξενήσουν τρίτο άτομο σε πτυσσόμενο κρεβάτι.

Επαρχιακή Οδός Πρεβέζης-Αγίου Θωμά,
Πρέβεζα