Προσφορές για "3* Εσπερίδες"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Εσπερίδες". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ / Αχαΐα / Καλάβρυτα.

3* Εσπερίδες

Μια ανάσα από το κέντρο των μαγευτικών Καλαβρύτων, κάτω απο το επίμονο βλέμμα του Χελμού και σε έναν τόπο ανυπέρβλητου φυσικού κάλλους γεννήθηκε ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή και τις υπηρεσίες διαμονής της Ορεινής Αχαίας. Το ξενοδοχείο Εσπερίδες κρυμμένο διακριτικά ανάμεσα σε πλατύφυλλα πλατάνια και καταπράσινους κήπους, αφουγκράζεται ευλαβικά τους αέναους ήχους του Βουραϊκού που κυλάει ορμητικά από τις χιονισμένες βουνοκορφές του Χελμού προς της κοιλάδες της Αχαϊκής γης. Εκεί, στο κέντρο ενός μικρόκοσμου σπάνιας φυσικής ομορφιάς και αναζωογονητικής γαλήνης το ξενοδοχείο Εσπερίδες ισορροπεί μοναδικά με τις αρχιτεκτονικες επιταγές του τόπου, το μεγαλείο του ορεινού τοπίου που κυριαρχεί, αλλά και την σύγχρονη αισθητική άποψη και λειτουργικότητα που επιβάλλει μία υψηλού επιπέδου φιλοξενία στα συναρπαστικά Καλάβρυτα Αχαίας.

Το ξενοδοχείο Εσπερίδες, φωλιασμένο στην αγκαλιά του δάσους του Χελμού, απλώνεται σε μια ιδιωτική έκταση 20 στρεμμάτων, ανάμεσα σε αιωνόβια πλατάνια και καταπράσινους κήπους. Η στιβαρή γοητεία της πέτρας σε συνδυασμό με τη θέρμη που αναδύει το τοπικό ξύλο προσδίδουν στο ξενοδοχείο ιδιαίτερη ταυτότητα που δένει αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον και την τραχύτητα του ορεινού τοπίου. Στην είσοδο του κτήματος δεσπόζει ο κεντρικός χώρος υποδοχής του ξενοδοχείου με την reception, την αίθουσα πρωινού και το μικρό coffee bar που προσφέρεται για ποτό ή καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας, με εξαιρετική θέα προς το φαράγγι και το πλατανόδασος που το περιβάλλει. Οι πληθωρικές παροχές του ξενοδοχείου συμπληρώνουν μια απολαυστική διαμονή με άριστες συνθήκες φιλοξενίας.

Τα 10 πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου, προσεκτκά επιπλωμένα και διαμοσμημένα αναδύουν ατμόσφαιρα ρομαντισμού και εκλεπτυσμένης πολυτέλειας που σαγηνεύουν τους επισκέπτες. Οι ζεστοί χρωματικοί τόνοι, το τζάκι που σιγοκαίει, αλλά και η μοναδική θέα που προς το φαράγγι του Βουραϊκού που προσφέρουν τα μεγάλα μπαλκόνια των δωματίων, συνθέτουν ένα σπάνιο σκηνικό χαλάρωσης και αναζωογόννησης που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και θα ανταμείψει τους καλεσμένους του ξενοδοχείου Εσπερίδες.

Το καταπράσινο, απόλυτα γαλήνιο τοπίο του Χελμού, η μαγεία που αποπνέει το φαράγγι του Βουραϊκού, αλλά και η γραφικότητα των Καλαβρύτων και της γύρω περιοχής έιναι τα κυρίαρχα στοιχεία ενός προικισμένου τόπου που αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες απο όλη την Ελλάδα. Ιστορικά μνημεία, θρησκευτικοί τόποι, μαγευτικά τοπία, παραδοσιακοί οικισμοί, αλλά και το σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο του Χελμού που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους χιονοδρόμους και τους λάτρεις των ορεινών δραστηριοτήτων που προσφέρονται. Τα Καλάβρυτα, παραδοσιακά, φιλόξενα και με ιδιαίτερη πολιτιστική ταυτότητα διατηρούν τα σκήπτρα των χειμερινών αποδράσεων σε όλη την Πελοπόννησο.

ΜΗΤΕ: 0414Κ033Α0110501