Πρωτέας Πάρκο Βροντούς

Σε υψόμετρο 1.100 μ., στη διασταύρωση Άνω & Κάτω Βροντού, μόλις 5 χλμ έξω από την Άνω Βροντού, δημιουργήσαμε το Κέντρο Εναλλακτικού Τουρισμού, μία ιδιόκτητη έκταση 60 και πλέον στρεμμάτων. Το καταφύγιο κτίστηκε με τέτοιον τρόπο ούτως ώστε να είναι αρμονικά ενταγμένο στο φυσικό τοπίο, σεβόμενο την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το αγροτικό περιβάλλον. Έτσι, καταφέρνει να παραπέμπει στον αυθεντικό τρόπο ζωής της υπαίθρου, ενισχύοντας τους δεσμούς μας με τη φύση και την περιβαλλοντική μας συνείδηση, χαρίζοντάς μας ξεκούραση και ευχάριστη εκμετάλλευση του ελεύθερού μας χρόνου.

Στόχος μας είναι η επαφή με ανθρώπους που αναζητούν μία διαφορετική ποιότητα ζωής, μία διαφορετική σχέση με τη φύση και τους συνανθρώπους τους. Δεν επιζητούμε τον ανταγωνισμό και το οικονομικό όφελος καταστρέφοντας τη φύση. Μέσα στο αγροτικό περιβάλλον ενός ορεινού όγκου με πλούσια βλάστηση παρέχουμε κατάλυμα, υπηρεσίες φιλοξενίας και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε επισκέπτες που επιζητούν νέες και αυθεντικές εμπειρίες μέσω των παρεχόμενων δραστηριοτήτων, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά. Η διαμονή στο βουνό σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες μάς φέρνουν σε επαφή με τη γνώση μέσα από τη χαρά του παιγνιδιού. Διότι πιστεύουμε ότι κάθε είδους δραστηριότητα στο βουνό αποφέρει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά οφέλη. Το άτομο καλλιεργεί αισθήματα αγάπης και σεβασμού προς το περιβάλλον, αναπτύσσει την οργανωτική του ικανότητα, συνεργάζεται για την επίτευξη κοινών στόχων, χρησιμοποιεί τις αισθήσεις του, δοκιμάζει τις αντοχές του και ξεπερνά τους φόβους του ελέγχοντας τον κίνδυνο. Επιλέον, οι δραστηριότητες στο βουνό μάς χαρίζουν γυμνασμένο σώμα, υγεία και ενδιαφέρουσες φιλίες. Το άτομο μαθαίνει να αποκτά πιο ολοκληρωμένη προσωπικότητα έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Κάθε μία από τις προσφερόμενες δραστηριότητες συμβάλλει στην επίτευξη των προαναφερθέντων στόχων αποφέροντας οφέλη στο άτομο. Εναπόκειται λοιπόν στην προσωπική σας επιθυμία ή επιλογή. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να φροντίσουμε αυτή η εμπειρία να σας μείνει αξέχαστη.

4 αυτόνομα παραδοσιακά δωμάτια με ξύλινο εξοπλισμό, ιδανικά για οικογένειες ή μικρές παρέες, περιμένουν για να γίνουν τα αγαπημένα σας ορμητήρια στις ομορφιές των βουνών μας. Το περίπου 40 τ.μ. δωμάτιο αποτελείται από μία άνετη κρεβατοκάμαρα και από ένα πατάρι όπου μπορούν να κοιμηθούν 2-3 παιδιά ή 2 ενήλικες. Τις εντυπώσεις κλέβει όμως και η θέα στα γύρω βουνά, με τα σύννεφα να μοιάζουν να ακουμπούν τις κορυφές των βουνών. Στο ισόγειο έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στο σαλόνι γράφοντας/κουβεντιάζοντας δίπλα στο αναμμένο τζάκι τις πιο όμορφες στιγμές σας.

Άνω Βρόντου,
Σέρρες
 23210 35375, 23210 50544

Δεν βρέθηκαν ενεργές προτάσεις διαμονής για Πρωτέας Πάρκο Βροντούς.