Προσφορές για "4* Theta Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Theta Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Μαγνησία / Πήλιο / Τσαγκαράδα.

4* Theta Hotel

Στο Theta Hotel, το νέο ξενοδοχείο που ενσωματώνει όλα όσα μπορεί να ζήσει κανείς στο Πήλιο, η διαμονή αποτελεί μοναδική εμπειρία. Το φυσικό τοπίο, οι ήχοι, οι μυρωδιές και οι γεύσεις είναι μερικά από όσα απολαμβάνει ο φιλοξενούμενος του ξενοδοχείου. Εικόνες ατελείωτες, που διαδέχονται η μία την άλλη, συνθέτουν ένα παζλ γεμάτο φύση, αυθεντική φιλοξενία και ομορφιά. Αυτό που κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό το Theta Ηotel είναι οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και η σχέση του προσωπικού με τους επισκέπτες.

Δημιουργήσαμε έναν χώρο φιλοξενίας και αναψυχής όπου οι ομορφιές του Πηλίου συνδυάζονται ανεπανάληπτα με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ευρύχωρα και λειτουργικά δωμάτια, διακριτική φιλοξενία και άψογη εξυπηρέτηση. Χτισμένο στα πρότυπα της παραδοσιακής πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, το Theta Hotel εναρμονίζεται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλοντα χώρο και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα κομψής πολυτέλειας. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 2 κτίρια τριών επιπέδων και διαθέτει 19 δωμάτια. Στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου βρίσκεται η αίθουσα πρωινού, το σαλόνι του ξενοδοχείου με το μεγάλο τζάκι και το μπαρ. Εκεί, ο επισκέπτης μπορεί να πιει ένα ζεστό ρόφημα ή ένα ποτό, να γευτεί νόστιμα εδέσματα και σπιτικά γλυκά και να χαλαρώσει σε έναν φιλόξενο και οικείο χώρο.

Το Theta Hotel βρίσκεται στο Ανατολικό Πήλιο, στο χωριό Άγιο Δημήτριος. Είναι χτισμένο πάνω σε μια καταπράσινη πλαγιά, σε υψόμετρο 300 μέτρων, περιστοιχισμένο από δασωμένες βουνοκορφές και από τη θάλασσα, σε σημείο τέτοιο που επιτρέπει στον παρατηρητή να αντικρίζει τα χωριά του Μουρεσίου και της Τσαγκαράδας και το Αιγαίο Πέλαγος με τα νησιά των Σποράδων αντίστοιχα. Ο Άγιος Δημήτριος είναι ένα γραφικό χωριό με πολλά λιθόστρωτα καλντερίμια και μονοπάτια, τα οποία προσφέρονται για υπέροχους περιπάτους μέσα σε ένα μοναδικό σκηνικό που έχει δημιουργήσει η φύση. Κατηφορίζοντας προς τη θάλασσα, ο επισκέπτης συναντά τον οικισμό του Άγιου Ιωάννη με τις υπέροχες παραλίες της Πλάκας, του Αγίου Ιωάννη και του Παπά Νερό, οι οποίες απέχουν από το ξενοδοχείο 4 χιλιόμετρα.

MHTE: 0726Κ013Α0414701

Επαρχιακή Οδός Αγίου Δημητρίου - Αγίου Ιωάννη,
Άγιος Δημήτριος, Πήλιο