Προσφορές για "4* Miramare Hotel Eretria"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Miramare Hotel Eretria". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / ΕΥΒΟΙΑ / Ερέτρια.

4* Miramare Hotel Eretria

Το Ξενοδοχείο Miramare Ερέτρια είναι χτισμένο στα νότια περίχωρα της γνωστής από την αρχαιότητα πόλης Ερέτριας. Βρίσκεται μέσα σε ένα κατάφυτο και πλούσιο σε μεσογειακή βλάστηση περιβάλλον με ώριμα δέντρα όπως ελιές, μανταρινιές, λεμονιές, πορτοκαλιές, συκιές και αμυγδαλιές.

Το Ξενοδοχείο Miramare χτίστηκε το 1981 και λειτουργεί συνεχώς υπό την διεύθυνση της οικογένειας Στράτη. Η τελευταία ανακαίνιση έγινε το 2008.

Το ξενοδοχείο είναι αναπτυγμένο σε 16.000 τετραγωνικά μέτρα κήπου και διαθέτει 80 σύγχρονα δωμάτια σε ένα κεντρικό κτίριο και 3 μπάνγκαλοου. Εκτός από την πολύ καλή εξυπηρέτηση και το ιδιαίτερα φιλικό προσωπικό, το ξενοδοχείο οφείλει την πολύ καλή του φήμη στην εξαιρετική κουζίνα του η οποία βασίζεται στο ελαιόλαδο και στη σωστή αξιοποίηση των φρέσκων πρώτων υλών της τοπικής αγοράς.

Τα δωμάτια έχουν θέα στη πισίνα, τους κήπους του ξενοδοχείου, τη θάλασσα, το βουνό και τα αγροκτήματα και διαθέτουν βεράντες ιδανικά σχεδιασμένες για να απολαύσετε το καφέ σας βρισκόμενοι κυριολεκτικά μέσα σε ένα ολάνθιστο κήπο.

Διαθέτει, επιπλέον, άμεση πρόσβαση στον γραφικό κολπίσκο και την παραλία του ξενοδοχείου μόλις 130 μέτρα μακριά, μέσω υπόγειας διάβασης. Η Ερέτρια και το Miramare βρίσκονται μόλις 70 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αποτελώντας ιδανικό προορισμό για ολιγοήμερες αποδράσεις ή για οικογενειακές διακοπές.

25ο χλμ. Εθνικής Οδού Χαλκίδας-Κύμης, Ερέτρια