Προσφορές για "Ενοικιαζόμενες Κατοικίες Ιχνηλάτης"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Ενοικιαζόμενες Κατοικίες Ιχνηλάτης". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Ενοικιαζόμενες Κατοικίες Ιχνηλάτης

Σε μια πανδαισία ξύλου και πέτρας, οι Ενοικιαζόμενες Κατοικίες "Ιχνηλάτης" στις όχθες της λίμνης Κερκίνης ξεχωρίζουν για την ανεπιτήδευτη κομψότητα και τη διακριτική τους πολυτέλεια. Οι επιβλητικές βορειοελλαδίτικες γραμμές σε τέλεια εναρμόνιση με την υψηλή αισθητική, ενσωματώνουν υποδειγματικά αυτές τις πολυτελείς ενοικιαζόμενες κατοικίες στο μεγαλείο του φυσικού τοπίου. Προσιτός, φιλικός για οικογένειες και με πληθώρα παροχών και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ο "Ιχνηλάτης" θα γίνει το προσωπικό σας καταφύγιο.

Ο "Ιχνηλάτης" είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί όλες τις εποχές του χρόνου, χαρίζοντάς σας στιγμές χαλάρωσης στους χώρους φιλοξενίας που αποτελούν υπόδειγμα αρμονικής συνύπαρξης της εκλεπτυσμένης λειτουργικότητας με την παραδοσιακή αισθητική και τις σύγχρονες ανέσεις. Τα χτισμένα με μεράκι δωμάτια, προσεκτικά διακοσμημένα και άνετα, διαθέτουν τζάκι, καθιστικό χώρο καθώς και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 5μελείς οικογένειες.

Οι εγκαταστάσεις του κτήματος περιλαμβάνουν φάρμα αλόγων για να τα θαυμάσετε ή να απολαύσετε διαδρομές στις όχθες της λίμνης και στο βουνό.

Κορυφούδι,
Κερκίνη Σερρών