Ονείρων Άκρη

Ο ξενώνας «Ονείρων Άκρη» είναι κτισμένος στη γραφική Καστανιά, σε μία όμορφη και ήσυχη τοποθεσία, με άπλετη θέα προς το θεσσαλικό κάμπο, την Κοιμωμένη των Άγραφων και τις γύρω ελατοσκέπαστες πλαγιές.

Η προνομιακή του θέση επιτρέπει στον επισκέπτη να συνδυάσει τις ομορφιές της Λίμνης Πλαστήρα με τη νυχτερινή διασκέδαση της Καρδίτσας και κοντινούς περιπάτους στα πανέμορφα φιόρδ που σχηματίζει η λίμνη στην περιοχή. Αποτελείται από σουΐτες και δίκλινα δωμάτια, όλα διακοσμημένα με γούστο και μεράκι μεταφέροντάς σας σε μπαρόκ ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής.

Στο ισόγειο λειτουργεί cafe-restaurant όπου μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερες αλλά και παραδοσιακές γεύσεις από τον σεφ μας. Διακόσμηση σύγχρονη και προσεγμένη, χαρακτηρίζεται από τη διακριτική πολυτέλεια των υλικών, τις έμμεσες κλασσικές αναφορές σχημάτων, χαμηλούς τόνους και απαλό φωτισμό, που αναδεικνύουν την υπέροχη πανοραμική θέα. Στο εσωτερικό, που με φινέτσα «ζεσταίνει» τους τοίχους με τις φανταστικές ταπετσαρίες, επικρατεί μια αυθεντικά κλασική αισθητική, με ανάλαφρα χρώματα και προσεγμένη πολυτέλεια, ενώ ο δροσιστικός εξωτερικός χώρος, με πρωταγωνιστή την υπέροχη θέα, «δένει» αριστοκρατικά με το ξύλο και την πέτρα. Η καρδιά του εστιατορίου, μας «ταξιδεύει» στο γεμάτο χρώματα και αρώματα περιβάλλον της μεσογειακής κουζίνας, με δημιουργικές «πινελιές» φινέτσας από όλον τον κόσμο. Τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί υπαίθριο cafe-restaurant.

Όλες η εποχές είναι διαφορετικές. Υπάρχουν πολλές διαδρομές και με αυτοκίνητο και με τα ποδιά, για να γνωρίσετε τη φύση της λίμνης.

Καστανιά Καρδίτσας,
Λίμνη Πλαστήρα

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Ονείρων Άκρη". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / Ευρυτανία / Καρδίτσα / Λίμνη Πλαστήρα.