Προσφορές για "3* Manthos Blue Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Manthos Blue Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Μαγνησία / Πήλιο / Τσαγκαράδα.

3* Manthos Blue Hotel

Το Ξενοδοχείο MANTHOS BLUE στον Άγιο Ιωάννη, μετά την πλήρη ανακαίνιση σε κατηγορία 3 αστέρων, σας περιμένει για να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης στις διακοπές σας.

Εξωτερικά διατηρεί την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, σε προνομιακή τοποθεσία, εφαπτόμενο σε μια από τις πιο όμορφες δαντελωτές ακτές του Αιγαίου και σε συνδυασμό με τις καταπράσινες πλαγιές του Πηλίου και τους ήχους της φύσης, δημιουργούν έναν "παράδεισο" για ηρεμία του σώματος και της ψυχής.

Το εσωτερικό διακοσμήθηκε με μοντέρνα επίπλωση και τόνους του περιβάλλοντος σε χρώματα και υφάσματα, για ένα αρμονικό αποτέλεσμα και ποιότητα φιλοξενίας με στρώματα coco-mat. Στο Ξενοδοχείο θα βρείτε δωμάτια, δίκλινα, τρίκλινα και σουίτες με μπαλκόνι και θέα στο Αιγαίο ή στο βουνό.

Στη μεγάλη βεράντα του ξενοδοχείου, κάτω από την ξύλινη πέργκολα με την κληματαριά να δίνει δροσιά και θέα το καταγάλανο Αιγαίο, ετοιμάζουμε πρωινό για το ξεκίνημα της ημέρας σας, από φρέσκα υλικά και τοπικά προϊόντα.

Το Ξενοδοχείο MANTHOS BLUE βρίσκεται στην κεντρική παραλία του Αγίου Ιωάννη όπου υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων και θαλάσσιων σκαφών, δίνοντάς σας το πλεονέκτημα να γνωρίσετε την περιοχή μας.

MHTE: 0726K013A0164500

Άγιος Ιωάννης,
Πήλιο