Προσφορές για "4* Lotus Tree Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Lotus Tree Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Βόλος / Μαγνησία / Πήλιο / Πορταριά.

4* Lotus Tree Hotel

Στα τέλη του 19ου αιώνα, στη δύση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, πλούσιοι έμποροι επέστρεφαν από την Βόρειο Αφρική και την Μικρά Ασία για να κατασκευάσουν μεγάλα αρχοντικά σπίτια στο Πήλιο. Με πέτρινους τοίχους πάχους ενός μέτρου, το Lotus Tree χτίστηκε το 1884 από έναν καπνέμπορο ο οποίος γυρνούσε από την Αίγυπτο και κατοικήθηκε από την οικογένειά του μέχρι τον μεγάλο σεισμό του 1953-4.

Κατά την ανακαίνιση του χώρου ανακαλύφθηκαν πολλά βιβλία και περιοδικά από την χρονιά του σεισμού όπως το περιοδικό "Elle" με εξώφυλλα διασήμων όπως η Grace Kelly και ο Marlon Brando, αλλά και το περιοδικό "Γυναίκα".  Τα περιοδικά αυτά εκτίθενται παντού μέσα στο Αρχοντικό ως έργα τέχνης, μαζί με άλλα αντικείμενα όπως οι αυθεντικές βαριές ξύλινες πόρτες εισόδου. Ανακαινισμένο με κάθε λεπτομέρεια  και υψηλά πρότυπα, το Αρχοντικό είναι πανέτοιμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες που θα έρθουν για να αναζητήσουν τον απαράμιλο συνδυασμό θάλασσας, βουνού, δάσους και νερών που προσφέρει το μοναδικό Πήλιο.

Πορταριά - Πήλιο,
Μαγνησία