Προσφορές για "3* Anesis Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Anesis Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ / Αχαΐα / Καλάβρυτα.

3* Anesis Hotel

Έξω…η πρόκληση της φύσης, της δράσης και των σπορ. Σκι στο περίφημο χιονοδρομικό κέντρου του Χελμού, εκδρομές, ορειβασία, επισκέψεις στους ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους. Μέσα... η Άνεσις.

Να ξέρετε ότι σας περιμένει ένας χώρος ζεστός και φιλόξενος στο κέντρο των Καλαβρύτων, που σας παρέχει σιγουριά και ασφάλεια. Γιατί εδώ όλα είναι άνετα: Τα δωμάτια καθαρά και τακτοποιημένα με ιδιαίτερο στυλ, το τζάκι συμπληρώνει την ατμόσφαιρα, το μπάνιο σας έτοιμο να το απολαύσετε, αυτόνομη θέρμανση και τηλεόραση.

Τριώροφο, παραδοσιακό κτίριο, στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων από πέτρα και ξύλο. Διαθέτουμε 14 άνετα δωμάτια. 2 τρίκλινα και 12 δίκλινα. Κάθε όροφος διαθέτει τελείως διαφορετικά δωμάτια από τους άλλους ορόφους και τρία δωμάτια διαθέτουν και τζάκι. Παρέχουμε αυτόνομη θέρμανση, ζεστό νερό όλο το 24ωρο, τηλέφωνο, τηλεόραση, μίνι-μπαρ, χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ μαλλιών, κλιματισμό, πρόσχαρη επίπλωση, ασανσέρ, room service, καθημερινή καθαριότητα στα δωμάτια και παραδοσιακό πρωινό. Το τζάκι στο καθιστικό μας είναι πάντα αναμμένο και μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας η το ποτό σας.

Κεντρική Πλατεία,
Καλάβρυτα