Προσφορές για "Ξενώνας Νιάουστα"

Ξενώνας Νιάουστα, Μηλίτσα, Νάουσα

Ξενώνας Νιάουστα

Μηλίτσα, Νάουσα

από 60€ ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες (και 1 παιδί έως 2 ετών)

Πρωινό

Δίκλινο δωμάτιο

Έως 31/03 και για 28η Οκτωβρίου, εκτός Χριστούγεννα / Πρωτοχρονιά / Θεοφάνεια

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

Ξενώνας Νιάουστα

Καλώς ήρθατε στον παραδοσιακό ξενώνα «Νιάουστα». Το πατρικό μας σπίτι ήταν μια ζεστή φωλιά οικογενειακής θαλπωρής για περίπου 20 χρόνια. Για εμάς η φιλοξενία ήταν τρόπος ζωής. Αυτό θέλαμε να διαρκέσει για όλη μας τη ζωή και γι' αυτό το λόγο το μετατρέψαμε σε έναν φιλόξενο ξενώνα προσπαθώντας να μεταδώσουμε σε εσάς λίγη από την αγάπη μας, την Ναουσαίικη παράδοση και φιλοξενία.

Ο ξενώνας βρίσκεται στην κορυφή ενός λοφίσκου μόλις 3 km από τη Νάουσα Ημαθίας 2,5 km από τον άγιο Νικόλαο και 15 km από το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια. Με θέα που συναρπάζει και από τα 6 δωμάτια που διαθέτει, είναι προορισμός για κάθε λογής επισκέπτη και ταξιδευτή.

Για εμάς...

  • ΧΑΛΑΡΩΝΩ σημαίνει ξεκουράζομαι, ξεχνώντας τις καθημερινές σκοτούρες
  • ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ σημαίνει πίνω το καφεδάκι μου μέσα στο πράσινο αναπνέοντας το δροσερό αεράκι
  • ΓΕΥΟΜΑΙ σημαίνει δοκιμάζω σπιτικές συνταγές της γιαγιάς που μου επαναφέρουν στο νου γλυκές παιδικές αναμνήσεις
  • ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΙ σημαίνει ξυπνώ ευχάριστα με το πρωινό κελάηδημα των πουλιών ή ακούω το τρίξιμο των ξύλων στο πέτρινο τζάκι

Αν λοιπόν κι εσείς αναζητάτε στιγμές ξεγνοιασιάς, μυρωδιές της φύσης, παλιά γνώριμα ακούσματα, παραδοσιακές γεύσεις και ζεστό οικογενειακό περιβάλλον ή δραστηριότητες όπως σκι, πεζοπορία, ιππασία, ποδηλασία βουνού, αξίζει να επισκεφθείτε τον ξενώνα «Νιάουστα».

Περιοχή Μηλίτσα,
Νάουσα Ημαθίας