4* Ξενοδοχείο Ντοβρά

Καλωσορίσατε στο Ξενοδοχείο "ΝΤΟΒΡΑ". Σε απόσταση περίπου 25 χλμ από την πόλη των Ιωαννίνων, στα καταπράσινα Ζαγοροχώρια, βρίσκεται το νεόκτιστο ξενοδοχείο μας, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Μάρτιο του 2006.

"Ντοβρά" είναι το παλαιό Σλάβικο όνομα που χαρακτήριζε το χωριό "Ασπράγγελοι" στην είσοδο του οποίου βρίσκεται το ξενοδοχείο. Πρόκειται για το πρώτο χωριό που συναντά κανείς επισκεπτόμενος τα Ζαγοροχώρια.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς στη πρώτη διασταύρωση που οδηγεί τους επισκέπτες σε όλους τους προορισμούς των Ζαγοροχωρίων.

Ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων κτισμένο με πέτρα, εναρμονισμένο με παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής, που διαθέτει άνετους χώρους και σύγχρονα οργανωμένες υποδομές.

Το ξενοδοχείο διαθέτει στο σύνολό του 10 δωμάτια, 4 τρίκλινα και 6 δίκλινα, όλα διακοσμημένα με λεπτομέρεια και κομψότητα που αρμόζει στη ξακουστή νοοτροπία και νοικοκυροσύνη του Ζαγορίου. Οι χώροι διαθέτουν ό,τι χρειάζεται ο επισκέπτης και προσφέρονται για την απόλυτη χαλάρωση.

Απολαύστε τη θαλπωρή που σας προσφέρει το Ξενοδοχείο "ΝΤΟΒΡΑ", ανάβοντας το τζάκι του δωματίου σας, παρέα με εκλεκτό τοπικό κρασί.

Στη φιλική ατμόσφαιρα του μπαρ που βρίσκεται στην κύρια είσοδο του Ξενοδοχείου, μπορείτε να απολαύσετε το ρόφημα ή το ποτό σας ευχάριστα, όλες τις ώρες της ημέρας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η αίθουσα εκδηλώσεων είναι εξοπλισμένη με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και καλύπτει εκδηλώσεις για γάμους, βαφτίσια και άλλες εκδηλώσεις μέχρι και 200 ατόμων.

Ασπράγγελοι Ζαγορίου,
Ζαγοροχώρια

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Ξενοδοχείο Ντοβρά". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΗΠΕΙΡΟΣ / Ζαγοροχώρια / Θεσπρωτία / Ιωάννινα.