Προσφορές για "4* Art Mainalon Hotel"

Art Mainalon Hotel, Βυτίνα

4* Art Mainalon Hotel

Βυτίνα

από 118€ ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Πρωινό

Standard Δίκλινο δωμάτιο

Έως 30/04 και για 28η Οκτωβρίου, εκτός Χριστούγεννα / Πρωτοχρονιά / Θεοφάνεια

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

4* Art Mainalon Hotel

Το νέο ξενοδοχείο Art Mainalon, ξεπροβάλλει στο κέντρο του χωριού της Βυτίνας, καμωμένο από σμιλευτή πέτρα και ξύλο.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο-πινακοθήκη, διότι αυθεντικά έργα τέχνης και γλυπτά Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών κοσμούν τα δωμάτια καθώς και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Το Art Mainalon αποτελεί έναν προορισμό-εμπειρία για το ξεχωριστό κοινό του, καθώς καταφέρνει να το μυήσει στα μυστικά της τέχνης. Αξίζει να το επισκεφθεί κανείς έστω και για μια οπτική περιήγηση.

Στο Art Mainalon, ο μοναδικός συνδυασμός  της προσεγμένης αισθητικής  και των άνετων χώρων εγγυάται μια απολαυστική διαμονή. Οι καλαίσθητες αίθουσες δένουν με τη γυμνή πέτρα και το ξύλο, καθώς η μυρωδιά καμμένου ξύλου αναδυόμενη από τα τζάκια διεγείρει τις αισθήσεις του επισκέπτη.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει στη τραπεζαρία του ξενοδοχείου το μυρωδάτο του καφέ, μπροστά από το τζάκι με θέα στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου.

Στο χώρο του μπαρ, οι lounge-bar πολυθρόνες, ο χαμηλός φωτισμός, η εντυπωσιακή ξύλινη οροφή και οι πίνακες με τις αυθόρμητες συνθέσεις τους, δίνουν στη νύχτα μια άλλη νότα και μια αισθαντική ατμόσφαιρα για ένα ποτό.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πενήντα καινούργια δωμάτια με θέα στην οροσειρά του Μαινάλου, στο χωριό και στην εξωτερική πισίνα, προσφέροντας την απόλυτη χαλάρωση και αναψυχή σε ένα πολυτελές περιβάλλον, το οποίο αποπνέει ζεστασιά και οικειότητα.

Η φινέτσα των δωματίων υπογραμμίζεται από το πάντρεμα του παραδοσιακού στοιχείου με αυτό της  τέχνης, καθώς κοσμούνται από αυθεντικά έργα τέχνης Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Αυτό που χαρακτηρίζει το διάκοσμο των δωματίων είναι τα χειροποίητα έπιπλα, φωτιστικά καθώς και τα προσεγμένα-επώνυμα υλικά κατασκευής και διακόσμησης.