Προσφορές για "3* Amalia Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Amalia Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ / Σκόπελος / Σποράδες.

3* Amalia Hotel

Το ξενοδοχείο “Αμαλία” αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στην αρχοντική χώρα της Σκοπέλου, έχοντας δημιουργήσει πολυετή παράδοση στη φιλοξενία Ελλήνων και ξένων παραθεριστών που κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται γοητευμένοι το νησί.

Ακολουθώντας την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική συνδυάζει αρμονικά την πέτρα με το ξύλο κερδίζοντας τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά. Τα φυσικά υλικά, η πέτρα και το ξύλο, επιλέχθηκαν για να δημιουργήσουν ένα αρχοντικό συγκρότημα με καλαίσθητη παραδοσιακή διακόσμηση.

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα και  δωμάτια με όλες τις απαραίτητες παροχές που κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών άνετη και ευχάριστη. Επίσης διατίθενται σουΐτες και δίχωρα δωμάτια κατάλληλα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες οικογενειών των 4-5 ατόμων.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου με υπευθυνότητα και σεβασμό υπόσχεται να σας εξασφαλίσει μια ιδιαίτερα φιλόξενη και άνετη διαμονή στη μαγευτική Σκόπελο.