Προσφορές για "4* Amalia Hotel Olympia"

Amalia Hotel Olympia, Αρχαία Ολυμπία

4* Amalia Hotel Olympia

Αρχαία Ολυμπία

από 87€ ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες (και 1 παιδί έως 10 ετών)

Ημιδιατροφή

Δίκλινο δωμάτιο

28η Οκτωβρίου (28-31/10)

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

4* Amalia Hotel Olympia

Το Amalia Hotel Ολυμπίας βρίσκεται σε μια μοναδική θέση που συνδυάζει την ενέργεια και την ηρεμία της Αρχαίας Ολυμπίας. Είναι χτισμένο σε ένα καταπράσινο τοπίο με εληές. Από κάθε γωνιά του ευρύχωρου lobby, αλλά και της ανοικτής βεράντας του σαλονιού, οι επισκέπτες απολαμβάνουν το απέραντο πράσινο. Το εστιατόριο και η μεγάλη πισίνα βρίσκονται στο ισόγειο με άμεση πρόσβαση στους κήπους, παρέχοντας μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης στους επισκέπτες. Τα 146 μεγάλα και όμορφα δωμάτια βρίσκονται σε τρείς πτέρυγες και τρια επίπεδα και όλα διαθέτουν μπαλκόνια ή βεράντες που βλέπουν στους καταπράσινους κήπους.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 146 άνετα δωμάτια που βρίσκονται σε 3 πτέρυγες σε τρία διαφορετικά επίπεδα Όλα τα δωμάτια έχουν φυσικό φωτισμό και μπαλκόνια ή βεράντα, διαθέτουν θέρμανση ή κλιματισμό ανάλογα με την εποχή και όλες τι απαραίτητες ανέσεις, ‘Όλα βλέπουν στους καταπράσινους κήπους.

To εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο τριγυρισμένο από τον καταπράσινο κήπο. Εδώ σερβίρεται πρωινό σε μπουφέ ενώ τις υπολοιπες ώρες μπορεί κανείς να φάει αλα καρτ γευμα ή δείπνο. Πρωινό από 6.30 – 10.30. Κατόπιν ζήτησης του πελάτη προσφέρεται πρωινό στο δωμάτιο με χρέωση. Επίσης διατίθεται πρωινό ή γεύμα σε πακέτο για νωρίς αναχωρίσεις.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 2 μεγάλες αίθουσες συνεδριάσεων, τις Δάφνη και Αρετούσα, ενώ το εστιατόριο Άρτεμις, μετατρέπεται σε αίθουσα συνεδριάσεων αν χρειαστεί. Μπορούν να φιλοξενηθούν συνέδρια και επαγγελματικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Όλες οι αίθουσες διαθέτουν φυσικό φωτισμό, ηχομόνωση και όλα τα απαραίτητα εργαλεία παρουσίασης. Η πισίνα με το περιβάλλοντα χώρο της μπορεί επίσης να φιλοξενήσει επαγγελματικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις για περίπου 300 άτομα.