Προσφορές για "Chalet Likouresi Village"

Chalet Likouresi Village, Καρπενήσι

Chalet Likouresi Village

Καρπενήσι

από 110€ ανά διανυκτέρευση

4 άτομα

Πρωινό

Chalet

Έως 30/09

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

Chalet Likouresi Village

Το ξενοδοχείο Chalet Likouresi Village βρίσκεται σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της ορεινής Ελλάδας, το Καρπενήσι.

Το "χωριό" μας, αποτελούμενο από επτά, αυτόνομα κτίρια, με θέα προς το Όρος Βελούχι, περιτριγυρισμένα από το πυκνό ελατόδασος του Καρπενησίου και τον ποταμό «Καρπενησιώτη», σας προσφέρουν χαλάρωση, ζεστασιά και πλήρη απομόνωση.

Η κάθε ξύλινη κατοικία μας μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 6 άτομα. Στο καθιστικό του σαλέ σας θα απολαύσετε τη ζεστασιά από το τζάκι, μαζί με την παρέα σας ή την οικογένεια σας. Στα υπνοδωμάτια του ξύλινου σπιτιού σας, θα αισθανθείτε την έννοια της πραγματικής ξεκούρασης, απολαμβάνοντας έναν γαλήνιο ύπνο.

Το κάθε Σαλέ αποτελείτε από δύο υπνοδωμάτια με το δικό τους ιδιωτικό λουτρό, σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, αυτόνομη θέρμανση, κλιματιστικό, δωρεάν WiFi και σάουνα (με επιπλέον χρέωση).

Για τους μικρούς μας φίλους διαθέτουμε εξωτερική παιδική χαρά. Κατόπιν ζήτησης και για τη δική σας διευκόλυνση, μπορούμε να σας διαθέσουμε Κρεβατάκι Μωρού, Μπανάκι Μωρού, Αλλαξιέρα μωρού φορητή, Καρεκλάκι Μωρού, Μπλέντερ, Αποστειρωτή Μπιμπερό, Relax Μωρού, Καρότσι Μωρού, Φύλαξη και Δραστηριότητες παιδιών (κάποιες από τις παροχές είναι με επιπλέον χρέωση).

ΜΗΤΕ: 1352Κ012Α0001101

2ο χλμ. Καρπενησίου - Καλλιθέας,
Καρπενήσι