Προσφορές για "3* Montagna Verde"

Montagna Verde, Πορταριά, Πήλιο

3* Montagna Verde

Πορταριά, Πήλιο

από 54 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Πρωινό

Superior Double Sea view-Non Refundable

Έως 30/11

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

3* Montagna Verde

Οι ιδιοκτήτες του φρόντισαν και τα 22 μοναδικά του δωμάτια να έχουν θέα στο γαλάζιο του Παγασητικού. Το ονόμασαν Montagna Verde για να τιμήσουν το Πήλιο, το πράσινο βουνό και αποφάσισαν να σας ...κακομάθουν! Στο Montagna Verde σκοπός είναι να ξεκουραστείτε με όλες σας τις αισθήσεις!

Πετάξτε στην ομορφιά του θρυλικού βουνού των Κενταύρων, βυθιστείτε σε ένα κόσμο Πηλιορείτικης γοητείας. Μόλις 15 λεπτά από τον Βόλο, στην καρδιά της αρχόντισσας των χωριών του Πηλίου, την πανέμορφη Πορταριά. Ένας χώρος φτιαγμένος με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση, ένας χώρο ξεκούρασης με παραδοσιακά πηλιορείτικα στοιχεία. Το Montagna Verde προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό παράδοσης, φιλοξενίας και άνεσης ενός σύγχρονου ξενοδοχείου.

Το πέτρινο τζάκι ως κέντρο του δωματίου, πάντα αναμμένο τις κρύες μέρες και νύχτες, γεμίζει θαλπωρή το χώρο και γίνεται το κέντρο της παρέας, όπως ακριβώς στα σπίτια του χωριού. Ο συνδυασμός της εστίας -του τζακιού- με τις γεύσεις του bar είναι μαγικός! Διαλεγμένα κρασιά και εμπνευσμένα πιάτα που συνοδεύουν το κρασί σας, coctails και ποτά, αλλά και καφές είναι οι προτάσεις τους!

Τα σπιτικά γλυκά είναι φτιαγμένα από τα μέλη του Γυναικείου Συνεταιρισμού Πορταριάς και συνοδεύουν το καφεδάκι σας. Τα ίδια γλυκά και περισσότερα, τις ίδιες σπιτικές νοστιμιές μπορείτε να απολαύσετε στην αίθουσα του πρωινού, όπου σερβίρουν καθημερινά παραδοσιακό πηλιορείτικο πρωινό όπου κύριο λόγο στη νοστιμιά έχουν οι ομελέτες με αυγά ημέρας.

ΜΗΤΕ: 0726K313A0185101