Προσφορές για "Belle Epoque Suites"

Belle Epoque Suites, Αθήνα

Belle Epoque Suites

Αθήνα

από 94 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Room Only

Deluxe Room

Έως 30/04

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

Belle Epoque Suites

Το κτίριο χτίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1920 και ως σήμερα έχουν κρατηθεί τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του. Έχουν διατηρηθεί κατά την ανακατασκευή του το 2020, τα στοιχεία της όψης, ο ανελκυστήρας, και ο γύψινος διακοσμητικός ανάγλυφος, τα οποία έχουν αποδοθεί όπως η αρχική τους μορφή. Το κτίριο ανήκει στα διατηρητέα κτίσματα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Κατά τη διαμονή σας περάστε από την ταράτσα μας στον τέταρτο όροφο, και αφήστε την ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας με θέα στην Ακρόπολη να σας παρασύρει στο πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Το κατάλυμα αποτελείται από 17 δωμάτια/σουίτες. Το καθένα διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, παράθυρα ή μπαλκόνι, mini bar, complimentary amenities για την προσωπική υγιεινή, α’ ποιότητας στρώμα και κλινοσκεπάσματα, επιφάνεια εργασίας, αποθήκευση αποσκευών, χρηματοκιβώτιο. Το καθένα είναι σχεδιασμένο με το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και είναι εξοπλισμένα με custom έπιπλα ειδικά για το κατάλυμα, αναδεικνύοντας την ιστορία του 100 ετών διατηρητέου κτιρίου. Η πρόσβαση στο κάθε δωμάτιο γίνεται ηλεκτρονικά με access control.