Προσφορές για "4* Pelion Resort"

Pelion Resort, Πορταριά, Πήλιο

4* Pelion Resort

Πορταριά, Πήλιο

από 52 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Πρωινό σε μπουφέ

Δίκλινο

Έως 31/03

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

4* Pelion Resort

To Pelion Resort Hotel είναι κτισμένο σε υψόμετρο 700 μέτρων, στη θέση «Κάραβος» του παραδοσιακού Οικισμού της Πορταριάς, με τους κανόνες της παραδοσιακής πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής και με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Προσφέρει, λόγω της θέσης του, εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Πορταριάς, μέσα από γραφικά καλντερίμια, αλλά ταυτόχρονα την ηρεμία και τη μαγεία της πηλιορείτικης φύσης με τη πυκνή βλάστηση, τα τρεχούμενα νερά και τα υπέροχα χρώματα, μακριά από την κίνηση και την πολυβοΐα, καθώς και μια εκπληκτική θέα από τη Μακρυνίτσα και το Βόλο έως τις γύρω πλαγιές των Θεσσαλικών βουνών.

Δύο κεντρικά κτίρια στεγάζουν τους κοινόχρηστους χώρους με την υποδοχή, το bar, το εστιατόριο και μεγάλα άνετα καθιστικά με τζάκια. Στο ισόγειο του κτιρίου υποδοχής λειτουργεί spa με τζακούζι και γνήσια φινλανδική σάουνα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες το café, το bar και το εστιατόριο λειτουργούν και στον υπαίθριο χώρο δίπλα στην πισίνα. Οι μικροί φιλοξενούμενοι μπορούν να ψυχαγωγηθούν στην παιδική χαρά, κάτω από τη σκιά των δένδρων του κήπου.

Στους 3 ιδιόκτητους χώρους στάθμευσης, μέσα στο κτήμα του ξενοδοχείου, υπάρχει πάντα άνετος χώρος για το αυτοκίνητο σας, ακόμα και όταν το ξενοδοχείο είναι πλήρες.

Στο Pelion Resort Hotel συνδυάζονται η απλότητα και η ζεστή φιλική ατμόσφαιρα, με τις παροχές υψηλού επιπέδου ενός ξενοδοχείου 4 αστέρων, έτσι ώστε κάθε στιγμή της διαμονής σας να μείνει αξέχαστη!