Προσφορές για "Douka Apartments"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Douka Apartments". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ / Λακωνία / Μονεμβασιά.

Douka Apartments

Το ξενοδοχείο Douka Seafront Apartments βρίσκεται ακριβώς πάνω στη παραλία Πορί, σε ένα μαγευτικό καταπράσινο και ήρεμο περιβάλλον 25 στρεμμάτων και προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων για να διαλέξετε .

Είναι μια όμορφη περιοχή με πολλές αντιθέσεις. Η πρώτη εικόνα που έχετε καθώς εισέρχεστε στο χωριό των Μολάων είναι ο τεράστιος ελαιώνας, ο δρόμος που σκιάζεται από γιγάντιους ευκάλυπτους και τη θάλασσα ,από απόσταση, που αντανακλά το φως του απογεύματος.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τα εξής: Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, 12ωρη ρεσεψιόν, Wi-Fi πρόσβαση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, υπηρεσία καμαριέρας, υπηρεσία πλυντηρίου, εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις, πινγκ-πονγκ, γήπεδο μπάσκετ, παιδική χαρά για τους μικρούς μας επισκέπτες και πλούσιο όμορφο κήπο. Επίσης, παρέχουμε συσκευή φαξ, παροχές σιδερώματος, προσωπική υπηρεσία θυρωρείου, υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων και ταχυδρομικές υπηρεσίες.