Amani Earthy Living
Νεοχώρι, Μάνη
Άνοιγμα σε Google Maps

Ενεργές Προσφορές

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές αυτή τη στιγμή.


Το Ξενοδοχείο
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Εξωτερική Πισίνα
  • Δυνατότητα Μαγειρέματος *

* Η δυνατότητα μαγειρέματος ενδέχεται να μην ισχύει για όλους τους τύπους δωματίων.

Αποστάσεις:
  • Παραλία Καλογριά: 4,5 χλμ.
  • Καλαμάτα: 46 χλμ.
  • Αθήνα: 284 χλμ.

Ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος. Για να ζήσετε τη Μάνη χωρίς να χάσετε στιγμή. Μόλις 5 λεπτά από τη φημισμένη παραλία, τα καφέ και τα γραφικά εστιατόρια της Καλογριάς. Με σαγηνευτική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο και το ηλιοβασίλεμα.

Amani Βίλα - 2 Υπνοδωμάτια

Mε ιδιωτική πισίνα, ιδιωτική εξωτερική τραπεζαρία, ιδιωτικό εξωτερικό σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι και βεράντα. (Xωρητικότητα: 2 – 5 άτομα. – 5ο άτομο μόνο για παιδιά έως 12 ετών σε καναπέ-κρεβάτι) Τα πάντα μέσα στο σπίτι και στον περιβάλλοντα χώρο είναι προσεγμένα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Για διακοπές χωρίς συμβιβασμούς. Για άνεση χωρίς πολυτέλειες που βαραίνουν. Γιατί, πολλές φορές το απλό είναι περισσότερο. Απολαύστε την πισίνα και τη θέα χωρίς τίποτα και κανείς να μπορεί να μπει ανάμεσα σε εσάς και το απέραντο γαλάζιο.

Amani Μεζονέτα - 2 Υπνοδωμάτια

Mε κοινόχρηστη πισίνα, κοινή τραπεζαρία, κοινόχρηστο υπαίθριο σαλόνι, κοινόχρηστη βεράντα και ιδιωτικό μπαλκόνι. (Χωρητικότητα: 2 – 5 άτομα. – 5ο άτομο μόνο παιδί έως 12 ετών σε καναπέ-κρεβάτι). Στον χώρο κυριαρχεί το φυσικό φως. Όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας. Ο ήλιος, το φεγγάρι και τα αστέρια θα είναι η δική σας παρέα. Τα έπιπλα διακριτικά τοποθετημένα, είναι εκεί απλά για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας. Με απαράμιλλο στυλ και φινέτσα. Ζήστε τη μοναδική βεράντα. Την πισίνα και τον κήπο. Ένα πραγματικό μπαλκόνι με θέα τον «παράδεισο» της ελληνικής φύσης.

Amani Σουίτα

Με κοινόχρηστη πισίνα, κοινόχρηστη εξωτερική τραπεζαρία, κοινόχρηστο υπαίθριο σαλόνι, ιδιωτική βεράντα και κοινόχρηστη βεράντα. (Μέγιστη χωρητικότητα: 2 ενήλικες + 2 παιδιά έως 12 ετών σε καναπέ-κρεβάτι) Με 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, σαλόνι, κουζίνα, ιδανικό για 2 έως 4 άτομα. Με ό,τι έχει κανείς ανάγκη για διακοπές μακριά από το σπίτι, αλλά χωρίς να του λείπει τίποτα. Για πραγματική ξεκούραση και ανανέωση σώματος και ψυχής.