Προσφορές για "Euphoria House"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Euphoria House". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΑΤΤΙΚΗ / ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ / Αττική / Πόρος.

Euphoria House

Το Εuphoria House είναι ένα νεοκλασικό παραδοσιακό σπίτι στην πιο παλιά γειτονιά της γραφικής πόλης του Πόρου, η οποία έχει κηρυχθεί προστατευμένος οικισμός. Η ονομασία Εuphoria προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «εὐφορία», με το εὖ που σημαίνει "καλά" και το φέρω, «να φέρει καλά». Αυτό ακριβώς που επιθυμούμε και εμείς για τους ανθρώπους που θα φιλοξενηθούν στο σπίτι μας. Να τους προσφέρουμε “καλές” στιγμές ξεκούρασης, απόλαυσης, ασφάλειας και πολυτέλειας.

Κατασκευασμένο στα μέσα του προηγούμενου αιώνα και πλήρως ανακαινισμένο το 2020, τo Εuphoria House με την απλότητα της παράδοσης, τις μοντέρνες πινελιές στη δόμηση του, και τα φυσικά υλικά της ποριώτικης πέτρας, το καθιστούν στολίδι στον οικισμό με τα παραδοσιακά σκαλιά και τις βουκαμβίλιες που οδηγούν στον πύργου του Ρολογιού. Αποτελείται από 2 αυτόνομες και ανεξάρτητες κατοικίες, με ξεχωριστές εισόδους. Η μοναδική θέα του Εuphoria House στο δίαυλο του Πόρου-Γαλατά θα σας μαγέψει!!! Ενώ θα βρίσκεστε μια ανάσα από την promenade και το πύργο του Ρολογιού, θα ατενίζετε το γραφικό θαλάσσιο πέρασμα με τα βαρκάκια να πηγαινοέρχονται σε όλο τον κόλπο.

Κόντου 5 (Παλιό Ρολόι),
Πόρος