Προσφορές για "Kaerati Apartments"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Kaerati Apartments". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΚΥΚΛΑΔΕΣ / ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ / Αμοργός.

Kaerati Apartments

Το Kaerati είναι ένα μικρό ξενοδοχείο στην κορυφή του οικισμού Ξυλοκερατίδι πάνω από το λιμάνι των Καταπόλων. H φιλοσοφία του είναι να εντάξει από την πρώτη στιγμή τον επισκέπτη στην νοοτροπία και στο ύφος του νησιού. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η ονομασία του όπως και οι ονομασίες των δωματίων προέρχονται από την ντοπιολαλιά, από τις λέξεις που χρησιμοποιούν οι νησιώτες στις καθημερινές κουβέντες τους.

Καεράτι σημαίνει προσπάθεια. Μια λέξη που χαρακτηρίζει τους Αμοργιανούς που προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο του τόπου τους. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να καταστήσουν την Αμοργό έναν από τους καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς. Το νησί του απέραντου γαλάζιου, οι άνθρωποι του και το Κaerati σας καλωσορίζουν και σας υπόσχονται μοναδικές συγκινήσεις!

Το Kaerati Apartments βρίσκεται στην κορυφή του λόφου στον οικισμό Ξυλοκερατίδι. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ανεβείτε 50 περίπου σκαλοπάτια μέσα στον οικισμό και μπορεί να μην είναι κατάλληλο για άτομα με κινητικά προβλήματα. Το πλησιέστερο parking είναι στα 150 μ.

ΜΗΤΕ: 1174K133K1152301

Ξυλοκερατίδι - Κατάπολα,
Αμοργός