Προσφορές για "4* Sappho Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Sappho Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΗΠΕΙΡΟΣ / ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ / Θεσπρωτία / Πάργα / Πρέβεζα.

4* Sappho Hotel

Το Sappho Hotel είναι ένα boutique ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην καρδιά του Βάλτου και συγκαταλέγεται στα καλύτερα ξενοδοχεία της Πάργας. Το Sappho Hotel είναι νεόκτιστο και άρχισε να δέχεται τους πρώτους φιλοξενούμενούς του, την άνοιξη του 2016.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Sappho Hotel, χαρακτηρίζονται από ευαισθητοποίηση για τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματός του, ακολουθώντας φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές εξοικονόμησης και διατήρησης φυσικών και ενεργειακών πόρων.

Η διακόσμηση των χώρων μας βασίζεται σε λεπτή αισθητική και αποπνέει άνεση και οικειότητα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδιαίτερη και ξεχωριστή διακόσμηση με αποχρώσεις που συνδέουν τον χώρο με το φυσικό περιβάλλον, το τοπίο, την θάλασσα, τα χρώματα και τον ζεστό ήλιο του καλοκαιριού με μοναδικό σκοπό την αίσθηση της άνεσης και της οικειότητας.

Το κτίριο βρίσκεται περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο κήπο στον οποίο βρίσκονται η πισίνα του ξενοδοχείου και το σνακ μπαρ. Μπορείτε να απολαύσετε καφέ, αναψυκτικά, κοκτέιλ και σνακ, έχοντας ως θέα ένα καταπράσινο τοπίο γύρω σας. Το φυσικό περιβάλλον, οι μυρωδιές από τα λουλούδια και τον κήπο μας, είναι όλα όσα χρειάζεστε για να ταξιδέψετε στον κόσμο της απόλυτης χαλάρωσης και της γαλήνης.