Προσφορές για "Porto Vecchio Luxury Suites"

Porto Vecchio Luxury Suites, Σπέτσες

Porto Vecchio Luxury Suites

Σπέτσες

από 148 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Πρωινό

Junior Suite

Έως 30/04

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

Porto Vecchio Luxury Suites

Εμπνευσμένες από τη διαχρονική αριστοκρατική ομορφιά του νησιού, οι πολυτελείς σουίτες του Porto Vecchio σας καλωσορίζουν σε ένα περιβάλλον κομψότητας και άνεσης, στο πιο γοητευτικό νησί. Το ανακαινισμένο παλιό αρχοντικό, το οποίο βρίσκεται στο παλιό λιμάνι των Σπετσών, κάποτε ήταν οικία ναυτικής οικογένειας, που σήμερα στεγάζει τρεις υπέροχες σουίτες και ένα εξαίσιο διαμέρισμα, διατηρώντας τον παραδοσιακό αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του, ενώ διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
 

Το Porto Vecchio υπόσχεται στους επισκέπτες του ατελείωτες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον συνυφασμένο με την τοπική ιστορία και τον πολιτισμό.
Οι χώροι του αρχοντικού έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά ώστε να προσφέρουν στους καλεσμένους μας όλες τις απαραίτητες ανέσεις και να ικανοποιούν οποιαδήποτε απαίτηση για πολυτέλεια και άνεση. Κάθε δωμάτιο έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, αν και όλα έχουν κοινό στοιχείο έναν καλαίσθητο εσωτερικό διάκοσμο, διαποτισμένο από τη μοναδική ενέργεια του παλιού λιμανιού. Οι σουίτες και το διαμέρισμα, έχουν εκπληκτική θέα στο παλιό λιμάνι ή στον καλοδιατηρημένο καταπράσινο κήπο του αρχοντικού.