Προσφορές για "4* Esperides Resort & Spa"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Esperides Resort & Spa". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΚΡΗΤΗ / Ηράκλειο.

4* Esperides Resort & Spa

Το Esperides Resort & Spa βρίσκεται στο κέντρο του δημοφιλούς παραδοσιακού χωριού Κουτουλουφάρι, μόλις 1 χλμ. μακριά από τη Χερσόνησο.

Αυτό το θέρετρο είναι αμφιθεατρικά χτισμένο και αποτελείται από 15 κτήρια και 108 σουίτες διαφόρων τύπων και επιλογών, όπως ιδιωτικό υδρομασάζ, ιδιωτικές πισίνες και δωμάτια και σουίτες με θέα στη θάλασσα. Οι 4 ανελκυστήρες και οι 2 γέφυρες παρέχουν άνετη πρόσβαση σε όλες τις σουίτες και στους κοινόχρηστους χώρους.

Το θέρετρο προσφέρει 4 πισίνες, μία εκ των οποίων είναι για τους μικρούς επισκέπτες. Η κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου θερμαίνεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Επίσης διατίθεται πισίνα ενηλίκων με πίδακες υδρομασάζ, σε μια ήσυχη περιοχή μόνο για ενήλικες.

Επιπλέον, στο κατάλυμα περιλαμβάνονται κέντρο σπα 100 μ², υπαίθριο κιόσκι 30 μ² και υπαίθριο μικρό γυμναστήριο. Στο πιο κεντρικό σημείο του θερέτρου, υπάρχει μια ομάδα εξυπηρέτησης επισκεπτών που μπορεί να μεριμνήσει για όλα τα αιτήματά σας.

Στον χώρο του θερέτρου θα βρείτε επίσης κεντρικό εστιατόριο, à la carte μεσογειακό εστιατόριο, κεντρικό μπαρ με εκπληκτική θέα, μοναδικό pool bar, αθλητικό μπαρ, ειδικά σχεδιασμένο χώρο για γκουρμέ γεύματα και ταβέρνα σε μοναστηριακό στυλ που δίνει έμφαση στην κρητική μεσογειακή κουζίνα.

Χερσόνησος, Κρήτη