Προσφορές για "4* Elafivolia Arahova Suites"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Elafivolia Arahova Suites". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / Αράχωβα / Βοιωτία / Δελφοί / Παρνασσός / Φωκίδα.

4* Elafivolia Arahova Suites

Το μαγευτικό συγκρότημα Elafivolia Arahova Suites που τοποθετείται στρατηγικά ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη Αράχοβα και το αρχαιολογικό θαύμα του μαντείου των Δελφών λίγα χιλιόμετρα μόνο από τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού και τον Εθνικό δρυμό αποτελείτε από 5 πολυτελή διαμερίσματα – σουίτες και δημιουργήθηκε για να συνδυάσει την εμπειρία μιας ξεχωριστής διαμονής με την μαγεία της φύσης. Το όνομα του είναι εμπνευσμένο από τα Ελαφηβόλια, την ανοιξιάτικη γιορτή προς την τιμή της θέας Αρτέμιδος, η όποια τελούνταν στο ιερό της αρχαίας Φωκίδας Υαμπόλεος.

Αρμονικά ενταγμένο στο Δελφικό τοπίο, από πέτρα και ξύλο το συγκρότημα έχει σχεδιαστεί από την ISV ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία της Ελλάδας. Σκοπός ήταν να δημιουργηθεί ένα πρωτότυπο και λειτουργικό χειμερινό θέρετρο συνδυάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σύγχρονη αρχιτεκτονική με τα παραδοσιακά υλικά. Αποτέλεσμα? το Εlafivolia Arahova Suites εναρμονισμένο πλήρως με το φυσικό περιβάλλον σε μια τοποθεσία που κυριολεκτικά κλέβει την ανάσα, σαν βεράντα με θέα τον ομφαλό της γης, να δένει αρμονικά την απλότητα με την πολυτέλεια.

Ο σεβασμός στις προσωπικές σας στιγμές, η σημασία στην λεπτομέρεια και οι tailor made υπηρεσίες, δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση οικειότητας που σε συνδυασμό με την πολυτέλεια που απορρέει από την επώνυμη επίπλωση, τον μελετημένο φωτισμό, το χαλαρωτικό Jacuzzi και τα πουπουλένια παπλώματα που σας σκεπάζουν με θέα τα χιονισμένα έλατα, κάνουν την διαμονή σας πραγματική απόλαυση.

Η ομορφιά, η γαλήνη και η ηρεμία, προσφέρεται από την φύση και εμείς δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από να την δέσουμε με μια νέα φιλοσοφία προσιτής πολυτέλειας στο βουνό, παρέχοντας όλες εκείνες τις υπηρεσίες που έρχονται απλά να υποστηρίξουν αυτά που απλόχερα μας δίνονται.