Προσφορές για "Ξενοδοχείο Μέλεγος"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Ξενοδοχείο Μέλεγος". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / Αιτωλοακαρνανία / Ευρυτανία / Καρπενήσι.

Ξενοδοχείο Μέλεγος

Το ξενοδοχείο "Μέλεγος" βρίσκεται σε μία πανέμορφη τοποθεσία μέσα στο δάσος, περιτριγυρισμένο από κάθε τι που χαρακτηρίζει την ομορφιά του ορεινού τοπίου. Μόλις 2km από το Καρπενήσι και 12km από το Χιονοδρομικό Κέντρο, το ήρεμο και άνετο περιβάλλον, καθώς και η φιλοξενία του ξενοδοχείου μας σε συνδυασμό με την αρμονία και τη γαλήνη της φύσης, θα κάνουν αξέχαστη τη διαμονή σας.

Τα πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια, παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και διαθέτουν όλα μπαλκόνι με θέα στο Βουνό "Βελούχι" σύμβολο της Ευρυτανικής γης. Το κάθε ένα διακοσμημένο με μοναδικό τρόπο είναι έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Μπορείτε να παίξετε paintball σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο δίπλα στο ξενοδοχείο μας και με εξοπλισμό που σας παρέχουμε εμείς (στολές, προστατευτικά, όπλα,σφαίρες κλπ).

Η μαγευτική θέα από το cafe και το εστιατόριο θα συνδυάσει το ποτό, τον καφέ σας αλλά και πεντανόστιμα τοπικά εδέσματα με πανέμορφες εικόνες του τοπίου της Ευρυτανίας.

Βελούχι, Καρπενήσι,
4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Καρπενησίου - Λαμίας