Προσφορές για "5* Zante Park Resort & Spa"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "5* Zante Park Resort & Spa". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ / Ζάκυνθος.

5* Zante Park Resort & Spa

Το Zante Park Resort & Spa, είναι μια κρυμμένη Όαση στην καρδιά της Ζακύνθου, στην κοσμοπολίτικη περιοχή «Λιμνάκι», ανατολικά του Λαγανά, μόνο 200 μ. από την αμμώδη παραλία, στην οποία η Καρέττα - Καρέττα επωάζει τα αυγά της.

Το Resort, είναι η ιδανική βάση από την οποία μπορεί κανείς να εξερευνήσει το νησί, και προσφέρει στους επισκέπτες την ηρεμία που αναζητούν, όταν επιλέγουν το νησί της Ζακύνθου για τις διακοπές τους. Κάπου ανάμεσα σε ειδυλλιακά φυσικά τοπία και στην αέναη τουριστική κίνηση σας περιμένει η απόλυτη εμπειρία διαμονής στον Λαγανά της Ζακύνθου, την οποία θα ζήσετε στο Zante Park Resort & Spa.

Συνώνυμο της άνετης διαμονής με πινελιές πολυτέλειας, το Zante Park Resort & Spa διαθέτει 145 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, με τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του να προσφέρουν στον επισκέπτη ονειρικές διακοπές, γεμάτες με νότες ευεξίας. Απολαύστε υπέροχες μεσογειακές γεύσεις στο εστιατόριό μας, χαλαρώστε σ’ ένα από τα μπαρ, ή αφεθείτε στην φροντίδα μίας αναζωογονητικής προσωπικής περιποίησης.

ΜΗΤΕ: 0428K014A0011400

Λαγανάς,
Ζάκυνθος