Προσφορές για "Allotina Houses"

Allotina Houses, Πάτμος

Allotina Houses

Πάτμος

από 52 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Room Only

Sea View Studio Double

Έως 31/01

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

Allotina Houses

Τα Αλλοτινά, μια κρυφή γειτονιά επτά γραφικών κατοικιών, απλώνονται στο ανατολικό τμήμα της Πάτμου κι απέχουν δυόμισι χιλιόμετρα από τη Σκάλα. Ανάμεσα στα κύρια χαρακτηριστικά τους, η ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και η παραδοσιακή τους διακόσμηση, βασισμένη σε μία παλέτα γήινων αποχρώσεων.

Το όνομα τους γίνεται εύκολα κατανοητό από τους κατοίκους της Πάτμου, μιας και συνδέεται άμεσα με την ιστορία του νησιού. «Αλλοτινά» ονομάστηκε η συνοικία που δημιουργήθηκε στη Χώρα, από τις αστικές οικογένειες που κατέφθασαν στην Πάτμο, μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης το  1453. Όλα τα σπίτια των κατοίκων χτίστηκαν γύρω από τη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν να προστατεύονται από πειρατικές επιδρομές. Το Μοναστήρι που κατά το παρελθόν λειτουργούσε ως κάστρο, διατηρεί έως και σήμερα την όψη αυτή.

*Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι πρέπει να κάνετε check-in στο Patmos Aktis Suites & Spa, το οποίο απέχει 3χλμ. από τα Allotina Houses και διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν.

*Πρωινό με επιλογή ανάμεσα σε μπουφέ στο εστιατόριο «Apocalypsis» του «Patmos Aktis Suites & Spa» ή ευρωπαϊκό / continental στα διαμερίσματα, μέσα σε καλαθάκι (παράδοση 9:00 π.μ.)