Προσφορές για "Zeus Village"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Zeus Village". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / Λαμία.

Zeus Village

Στον Άγιο Χαράλαμπο στη Φθιώτιδα βρίσκεται ο οικισμός Zeus-Village με ξύλινες κατοικίες να ξεπροβάλλουν μέσα από το καταπράσινο τοπίο και αρμονικά δεμένες με το περιβάλλον κάτι που σε ταξιδεύουν σε ένα μαγικό κόσμο. Οι ολάνθιστοι κήποι που το περιβάλουν χαρίζουν χρώμα και ζωντάνια στο χώρο. Οι μυρωδιές από τα λουλούδια πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα καθώς απολαμβάνεις τον καφέ σου.

Στον οικισμό μας υπάρχει ταβέρνα που μπορείτε να απολαύσετε ντόπια ψητά της ώρας κ.α. καθώς και καφενείο – ουζερί. Επιπλέον μπορείτε να παραγγείλετε κάποιο φαγητό της προτίμησής σας που δεν είναι της ώρας και να σας το ετοιμάσουν καθώς και να σας φέρουν την παραγγελία σας στο chalet σας.

Στον οικισμό μας λειτουργεί όλο το χρόνο χώρος γυμναστηρίου με όργανα γυμναστικής, καθώς και τραπέζι πινγκ πονγκ και από αρχές Ιουνίου μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου εξωτερική πισίνα. Η χρήση όλων αυτών είναι δωρεάν. Αν επιλέξετε να έχετε πετσέτες για την πισίνα από την reception υπάρχει χρέωση 3 ευρώ ανά πετσέτα και κατά την αναχώρηση σας τις επιστρέφετε στην reception. Η χρήση του internet μπορεί να γίνει στους κοινόχρηστους χώρους της ρεσεψιόν, αλλά & στα chalets όμως χρειάζεται λογική χρήση μιας και το internet της περιοχής είναι περιορισμένης ταχύτητας.

Άγιος Χαράλαμπος,
Φθιώτιδα