Προσφορές για "Ameliko Zagori"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Ameliko Zagori". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΗΠΕΙΡΟΣ / Ζαγοροχώρια / Ιωάννινα / Τσεπέλοβο.

Ameliko Zagori

Ο ξενώνας «Ameliko Zagori» βρίσκεται στο χωριό Άνω Πεδινά σε υψόμετρο 960 μέτρων, σε απόσταση 3 2χλμ. από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και 7 χλμ. από το φαράγγι του Βίκου. Τα Άνω Πεδινά αποτελούν χωριό του νομού Ιωαννίνων του δήμου Κεντρικού Ζαγορίου και βρίσκονται στις νοτιοδυτικές πλαγιές της Τύμφης.

Ο ξενώνας αποτελείται από τρία διαφορετικά κτήρια, ενός εκ των οποίων ήταν παραδοσιακό αρχοντικό του 1850. Η ανανεωμένη διακόσμηση του ξενώνα μας συνδυάζει το ξύλο, την πέτρα και χρώματα παντού αρμονικά δεμένα για να υπογραμμίζουν την εικόνα της άνεσης και της απλότητας.

Στο ένα εκ των τριών κτηρίων υπάρχει αίθουσα πρωινού χωρητικότητας περίπου 40 ατόμων με μεγάλο τζάκι, τηλεόραση και μπαλκόνι με θέα. Η αίθουσα μετά τη λήξη του πρωινού και κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας σερβίρει καφέ, γλυκό, τσίπουρο με μεζέ και γρήγορο φαγητό. Επιπλέον στην αίθουσα θα υπάρχουν θεματικές βραδιές με live μουσική.

Τα κτήρια περικλείονται από μεγάλη αυλή – διαμορφωμένο κοινόχρηστο περιβάλλοντα χώρο. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει θέρμανση, wifi, επίπεδη τηλεόραση, βραστήρας με φακελάκια καφέ/τσάι, χειροποίητα κρεβάτια, κεντητές κουρτίνες με παραδοσιακά σχέδια, στεγνωτήρας μαλλιών, προϊόντα περιποίησης/καθαρισμού.

Άνω Πεδινά,
Ζαγόρι