Προσφορές για "3* Kedros Village"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Kedros Village". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / Αιτωλοακαρνανία / Ευρυτανία / Καρπενήσι.

3* Kedros Village

Κέδρος Village: γι αυτούς που δεν επιλέγουν κατάλυμα "απλώς για έναν ύπνο"!

Το Κέδρος Village αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας και από 6 φινλανδικά ξύλινα αυτόνομα chalet με δυνατότητα φιλοξενίας από 2 έως και 7 άτομα.

Ελάτε λοιπόν να αποδράσετε από τους καθημερινούς σας ρυθμούς σε ένα γνήσιο φινλανδικό chalet και νιώστε την ευεξία που σας προσφέρει το περιβάλλον του, για την οποία είναι τόσο φημισμένο αυτό το είδος σπιτιών.

Απολαύστε το πλούσιο και φρέσκο πρωινό σας, χαλαρώστε μπροστά στο τζάκι, τυλιχτείτε στα χνουδωτά μπουρνούζια, ονειρευτείτε κάτω από τα πουπουλένια παπλώματα και είμαστε σίγουροι ότι θα περάσετε αξέχαστες στιγμές ξεκούρασης και αναζωογόνησης!

Όσο για τις ώρες που θα περάσετε εκτός σπιτιού, στο Καρπενήσι μπορείτε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας να κάνετε σκι, ορειβασία, ιππασία, τοξοβολία, πεζοπορία, rafting, canoe, kayak, κ.α. ή απλώς να περιπλανηθείτε στα γραφικά γύρω χωριά και την εκπληκτική φύση της Ευρυτανίας.

ΜΗΤΕ: 1352Κ033Α0004701

Μυρίκη,
Καρπενήσι