Προσφορές για "4* Sea Level Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Sea Level Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ / Χαλκιδική.

4* Sea Level Hotel

Το Sea Level Hotel βρίσκεται στο Πολύχρονο της Κασσάνδρας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για τις υπέροχες παραλίες του.

Μεταξύ της Θάλασσας και του πεζόδρομου αναπτύσσεται μια μοναδική αμμώδης παραλία μήκους 7χλμ. βραβευμένη κάθε χρόνο με γαλάζια σημαία.

Εκτός από την μοναδική θέση του ξενοδοχείου με ανατολικό προσανατολισμό, η περιοχή προσφέρει νυχτερινή ζωή με δεκάδες μπαρ και εστιατόρια που ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη.

Το ξενοδοχείο είναι σχεδιασμένο και διακοσμημένο σε μοντέρνο ύφος με έξυπνη εσωτερική διακόσμηση σε μπεζ τόνους, σκιές του γκρι και του λευκού που αναμιγνύονται στο χώρο.

Στο Mediterranean restaurant bar AMFORA πάνω στο κύμα με θέα τη θάλασσα μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο φαγητό και τις προτάσεις ροφημάτων καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

Το κατάλυμα απέχει 31χλμ. από την Παραλία της Σάνης και 15χλμ. από την Άφυτο. Το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι το πλησιέστερο και βρίσκεται 90χλμ. μακριά. Παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο με πρόσθετη χρέωση.

Πολύχρονο, Χαλκιδική