Προσφορές για "Mare Naxia Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Mare Naxia Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΚΥΚΛΑΔΕΣ / ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ / Νάξος.

Mare Naxia Hotel

Η Νάξος με τη μακρόχρονη ιστορία της, τα σημαντικά μνημεία, αλλά και την έντονη τουριστική ζωή, κατέχει ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα νησιά των Κυκλάδων.Το Mare Naxia είναι ένα ξενοδοχείο με μακρά παράδοση στο νησί της Νάξου. Πλήρως ανακαινισμένο το 2017, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος της Χώρας της Νάξου.

To Hotel Mare Naxia σας προσφέρει διαμονή σε μονόκλινα, δίκλινα (με δύο μονά ή ένα διπλό κρεβάτι) και τρίκλινα δωμάτια (με ένα διπλό και ένα μονό ή τρία μονά κρεβάτια) με air-condition, χρηματοκιβώτιο, ψυγείο, απευθείας τηλεφωνική γραμμή & δυνατότητα πρόσβασης στο internet, δορυφορική TV, ιδιωτικό μπαλκόνι, μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Επίσης, διατίθενται συνδεόμενα δωμάτια (διαμερίσματα) ιδανικά για οικογένειες.

Η εξαιρετικά δημοφιλής και βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Αγίου Γεωργίου με την ψιλή άμμο και τα διάφανα ρηχά νερά της - που την καθιστούν πολύ ελκυστικό προορισμό για οικογένειες με μικρά παιδιά - βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από το ξενοδοχείο. Θα συναντήσετε την Πλατεία Πρωτοδικείου - την κεντρική πλατεία της Χώρας - μόλις σε 300 μέτρα. Το Λιμάνι που σφύζει από ζωή με τα δεκάδες Εστιατόρια, Καφέ, Μπαρ και Καταστήματα, βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων.

Άγ. Γεωργιος, Νάξος