Προσφορές για "3* Lido Hotel"

Lido Hotel, Μελίσσι, Ξυλόκαστρο

3* Lido Hotel

Μελίσσι, Ξυλόκαστρο

από 39 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Room Only

Double Room

Έως 30/04

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

3* Lido Hotel

Το ξενοδοχείο Lido βρίσκεται στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Μελίσσι Ξυλοκάστρου, σε απόσταση μόλις 110 χλμ., από την Αθήνα και είναι χτισμένο μπροστά στην ακτή Κορινθιακού.

Ζήστε κοντά μας στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, ξαπλωμένοι δίπλα στη θάλασσα, στο χώρο της πισίνας κάνοντας τα μπάνια σας, ή απολαμβάνοντας τα εκλεκτά εδέσματα του εστιατορίου μας και πάντα σε φιλικό και κλειστό οικογενειακό περιβάλλον με άψογο σέρβις.

Η ιδιομορφία της περιοχής μας με βουνό και θάλασσα σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους, δίνει τη δυνατότητα επιλογής πολλών ημερήσιων εκδρομών και δραστηριοτήτων. Κεντρική αφετηρία με μικρή απόσταση από πολλά σημαντικά αρχαιολογικά αξιοθέατα (Αρχαία Κόρινθος, Σικυώνα, Μυκήνες, Επίδαυρος, Δελφοί κλπ) και πολλές φυσικές ομορφιές (Ζήρεια, Τρίκαλα).

Tο Ξενοδοχείο Lido είναι το ιδανικό θέρετρο για οικογένειες, εκδρομείς και για όσους επιθυμούν τις διακοπές τους έξω από τα πλαίσια του μαζικού τουρισμού.

Στο παραθαλάσσιο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα ψάρια ή παραδοσιακά γεύματα, τα οποία παρασκευάζονται με σπιτικά, βιολογικά προϊόντα. Καθημερινά σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό.

Μετά τη δύση του ηλίου, ο χώρος γύρω από την πισίνα και το εστιατόριο είναι ιδανικά για ένα ποτό σε χαλαρή ατμόσφαιρα και δείπνο με μουσική δίπλα στη θάλασσα.

Η κοσμοπολίτικη πόλη του Ξυλόκαστρου βρίσκεται μόλις 3,5χλμ. μακριά. Το Lido αποτελεί την ιδανική αφετηρία για να εξερευνήσετε δημοφιλή αξιοθέατα όπως η Αρχαία Κόρινθος, η Διώρυγα της Κορίνθου, η Επίδαυρος και οι Μυκήνες. Δίπλα στο ξενοδοχείο υπάρχει στάση λεωφορείου από και προς την Αθήνα με ωριαία δρομολόγια.

Μελίσσι, Ξυλόκαστρο