Casa Melenia
Ύδρα
Άνοιγμα σε Google Maps

Ενεργές Προσφορές

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές αυτή τη στιγμή.


Το Ξενοδοχείο
  • Δωρεάν Wi-Fi
Τύποι Δωματίων:
  • Casa Melenia Hydra
  • Deluxe Double Room Iris
  • Executive Suite Ethra
Παροχές Ξενοδοχείου:
  • Boat Trips
  • Concierge
  • Wi-Fi Internet Access
  • Γιατρός (κατόπιν αιτήματος)
  • Καθημερινός Καθαρισμός
  • Πετσέτες παραλίας
  • Υπηρεσίες πλυσίματος & σιδερώματος
  • Χρηματοκιβώτιο

Χτισμένο στην καρδιά της Ύδρας, 150 μόλις μέτρα από το λιμάνι της πόλης και χωρίς κουραστικά σκαλιά, το Casa Melenia Hydra είναι η τέλεια επιλογή για ονειρεμένες διακοπές. Από τη στιγμή της άφιξής σας στο λιμάνι, η ομάδα του Casa Melenia Hydra θα περιμένει να σας υποδεχθεί και να σας καλωσορίσει. Θα σας δείξουμε την πόλη και την κοντινότερη διαδρομή για τον ξενώνα, ενώ οι αποσκευές σας θα μεταφέρονται με τα χειροκίνητα καροτσάκια του Casa Melenia Hydra.

Διασχίζοντας το παραδοσιακό «πορτόνι» του δρόμου, θα ανεβείτε στην όμορφα επιπλωμένη βεράντα του ξενώνα με θέα τις ανατολικές και δυτικές πλαγιές της πόλης του νησιού, τα πάμπολλα ιστορικά κτήρια μεταξύ των οποίων και το επισκέψιμο αρχοντικό του Λάζαρου Κουντουριώτη, τις γύρω κεραμοσκεπές και τα ήσυχα δρομάκια της πόλης. Ένας ιδανικός εξωτερικός χώρος για τα γεύματα, τη χαλάρωση ή την ανάπαυσή σας, τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας όσο και κάτω από τον έναστρο ουρανό της νύχτας.

Στο εσωτερικό του ξενώνα, ο χώρος του καθιστικού σχεδιάστηκε για να δημιουργεί ατμόσφαιρα οικειότητας, αλλά και άνεσης, πολυτέλειας, ηρεμίας και χαλάρωσης. Με σεβασμό στα παραδοσιακά Υδραίικα στοιχεία, με εμφανή τα εσωτερικά δοκάρια της στέγης και διακοσμημένο σε απλούς και ευχάριστους τόνους του λευκού και του γκρι, το εσωτερικό αυτό καθιστικό σας περιμένει για να κουβεντιάσετε, να διαβάσετε, να χαλαρώσετε, να ακούσετε μουσική ή να απολαύσετε μια αγαπημένη ταινία. Η παλαιωμένη τραπεζαρία του φαγητού και ο πανέμορφος, παραδοσιακός χώρος της κουζίνας του Casa Melenia Hydra, επικοινωνούν με το καθιστικό. Στο πλάι της κουζίνας θα συναντήσετε το μεγάλο μπάνιο του ξενώνα.

Για τη δική σας διευκόλυνση, δημιουργήθηκε, στον χώρο του καθιστικού, η δυνατότητα ιδιαίτερα διακριτικής φιλοξενίας δύο επιπλέον καλεσμένων. Έτσι, η συνολική δυναμικότητα του Casa Melenia Hydra, είναι τα 6 άτομα.

Στο πρώτο υπνοδωμάτιο, τα δυο μονά κρεβάτια είναι, ουσιαστικά, ‘χτισμένα’ το ένα πάνω από το άλλο. Ακολουθήθηκαν παλαιές τεχνικές, όπου δοκάρια παλαιωμένων ξύλων ματίστηκαν στους τοίχους και μαζί με τα παλαιωμένα σανίδια δημιούργησαν τις επιφάνειες των δυο μονών κρεβατιών, με τον επιπλέον χώρο στο κάτω μέρος τους. Η παραδοσιακή δίφυλλη μπαλκονόπορτα του ρομαντικού και ιδιαίτερου αυτού δωματίου, οδηγεί στην ηλιόλουστη βεράντα του ξενώνα. Στο κυρίως υπνοδωμάτιο, το εντυπωσιακό χειροποίητο κρεβάτι με τον ουρανό μαζί με τα εμφανή δοκάρια της στέγης, δεσπόζουν στον χώρο. Ένα μικρό παραδοσιακό μπαλκόνι που βλέπει στον κεντρικό δρόμο έχει θέα τον γραφικό αμφιθεατρικό λόφο της πόλης απ’ τη μια και στο βάθος τη θάλασσα του λιμανιού από την άλλη. Επιπλέον, ένα μεγάλο παράθυρο που βλέπει στο δρόμο και η δίφυλλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί στη βεράντα, χαρίζουν άπλετο φως στο κομψό αυτό δωμάτιο, φέρνοντάς το σε απόλυτη αρμονία με τον ειδυλλιακό χαρακτήρα του πανέμορφου νησιού της Ύδρας.

ΜΗΤΕ: 0262Κ124Κ0337601