Προσφορές για "5* Galaxy Hotel"

Galaxy Hotel, Ηράκλειο, Κρήτη

5* Galaxy Hotel

Ηράκλειο, Κρήτη

από 68 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Πρωινό σε μπουφέ

Superior Δωμάτιο θέα πόλη

Δωρεάν χρήση του Wellness Club και Γυμναστηρίου

Έως 30/04

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

5* Galaxy Hotel

Ακολουθώντας πάντοτε τις εξελίξεις σε υποδομές και εγκαταστάσεις, το Galaxy Hotel προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για να συνδυάσετε τη δουλειά με τη χαλάρωση και τη χαλάρωση με την απόλαυση!

Παρέχοντας εξαιρετικές συνθήκες και για τα δύο αυτά ζεύγη, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την μοναδική Κρητική φιλοξενία που μας χαρακτηρίζει στα 39 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του ξενοδοχείου. Δοκιμάστε την εξαίσια κουζίνα μας στα εστιατόριά μας και απολαύστε τον ελληνικό ήλιο στην… εξωτική πισίνα μας αφού ενεργοποιήσετε τον οργανισμό σας στο hammam και το γυμναστήριό μας.

Σημαντικό κομμάτι της αφοσίωσής μας στην ποιότητα και την παροχή μιας ξεχωριστής εμπειρίας διαμονής είναι η επιλογή φρέσκων προϊόντων από ντόπιους παραγωγούς αποκλειστικά για εσάς, φέρνοντας την αυθεντική γεύση της Κρήτης στο πιάτο σας. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την ουσιαστική συμβολή των ανθρώπων μας, οι οποίοι είναι πάντοτε εκεί για να σας εξυπηρετήσουν και να δημιουργήσουν ένα ειδυλλιακό πλαίσιο χαλάρωσης και ξεκούρασης για εσάς καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτό, λοπόν, που απομένει είναι να αφεθείτε στην πολυτέλεια του Galaxy Hotel, την αέναη ενεργητικότητα του Ηρακλείου και την διαχρονικότητα της Κρήτης.