Προσφορές για "Kassandra Studios"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Kassandra Studios". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ / Χαλκιδική.

Kassandra Studios

Τα Kassandra Studios βρίσκονται σε ένα διώροφο κτίριο στο Πολύχρονο, 40μ. μακριά από την παραλία, και προσφέρει μονάδες με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, επιπλωμένο μπαλκόνι και δωρεάν WiFi. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια υπάρχουν εστιατόρια, καφέ και σούπερ μάρκετ.

Το Studio έχει συνολικό εμβαδόν 25 τετραγωνικών μέτρων, και βρίσκεται είτε στον 1ο είτε στον 2ο όροφο με επιπλωμένο μπαλκόνι και μερική θέα στη θάλασσα. Αποτελείται από από μια μικρή κουζίνα, μια κρεβατοκάμαρα με ένα διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ κρεβάτι για το 3ο άτομο και τέλος WC με ντουζιέρα. Παρέχεται καθημερινή καθαριότητα. Οι πετσέτες και τα σεντόνια αλλάζονται κάθε 3 μέρες.

Το Οικογενειακό Studio 1 έχει συνολικό εμβαδόν 35 τετραγωνικών μέτρων, και βρίσκεται στο ισόγειο. Αποτελείται από μια μικρή κουζίνα και 2 κρεβατοκάμαρες, WC και ντουζιέρα. Η μια κρεβατοκάμαρα έχει ένα διπλό κρεβάτι και η δεύτερη κρεβατοκάμαρα έχει 2 μονά κρεβάτια. Έχει επίσης επιπλωμένο μπαλκόνι. Παρέχετε καθημερινή καθαριότητα. Οι πετσέτες και τα σεντόνια αλλάζονται κάθε 3 μέρες.

Το ξενοδοχείο απέχει 30χλμ. από την Παραλία της Σάνης και 14χλμ. από την Άφυτο.

Πολύχρονο, Χαλκιδική