Προσφορές για "4* Civitel Esprit"

Civitel Esprit, Μαρούσι, Αθήνα

4* Civitel Esprit

Μαρούσι, Αθήνα

από 105 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Room Only

Prestige Δωμάτιο

Δωρεάν mini bar, 1 γεύμα, κ.ά

Έως 30/04

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

4* Civitel Esprit

Χτισμένα στο πολυτελές, καταπράσινο προάστιο του Αμαρουσίου, το Civitel Attik και η νέα του πτέρυγα, το Civitel Esprit, δένουν αρμονικά και διακριτικά με το περιβάλλον, αποτελώντας μια όαση ηρεμίας στην καρδιά των βορείων προαστίων.

Το ανακαινισμένο ξενοδοχείο προσφέρει στον σημερινό ταξιδιώτη μια άνετη και ιδιαίτερη εμπειρία που συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις με τη διακριτική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Το ξενοδοχείο ξεπροβάλλει διακριτικά ανάμεσα στα κτίρια με τα παστέλ χρώματα και τους καταπράσινους κήπους, ενώ σε συνδυασμό με τους κομψούς εσωτερικούς χώρους δημιουργούν μια μοναδική φωτεινή και ευάερη αίσθηση σε όλη την ιδιοκτησία.

Εδώ, τα όρια ανάμεσα σε εργασία και ψυχαγωγία είναι θολά. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του, όπως η αίθουσα συνεδριάσεων και η αναζωογονητική πισίνα, καθιστούν τα Civitel Attik και Esprit μια εξαιρετική απόδραση για επαγγελματικές και εταιρικές εκδηλώσεις, αλλά και για ζευγάρια και οικογένειες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες και στις δύο πτέρυγες, τα οποία προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή άνεση με έναν κομψό συνδυασμό ουδέτερων και γήινων αποχρώσεων, καθαρές γραμμές και επίπλωση από σκούρο ξύλο.

Αφεθείτε στο μοναδικό κόσμο των Civitel Attik και Civitel Esprit.