Προσφορές για "4* Grecotel Pella Beach Luxury Resort"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Grecotel Pella Beach Luxury Resort". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ / Χαλκιδική.

4* Grecotel Pella Beach Luxury Resort

Αγαπημένος οικογενειακός προορισμός εδώ και πολλά χρόνια, το Pella Beach έρχεται με συναρπαστικές αλλαγές φέτος το καλοκαίρι, για τις οποίες δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε το νέο μαγευτικό τοπίο αλλά και το υδάτινο στοιχείο σε όλο του το μεγαλείο, με τις νέες πισίνες με τους εντυπωσιακούς καταρράκτες.

Δεν είναι τυχαίο πως αυτό το μικρό, φιλόξενο οικογενειακό θέρετρο στη Χαλκιδική έχει καταφέρει να σημειώσει τις περισσότερες επιστροφές επισκεπτών στην αλυσίδα ξενοδοχείων της Grecotel. Η πολυβραβευμένη χρυσαφένια αμμουδιά του, το άκρως φιλικό προσωπικό του και η εκπληκτική κουζίνα του θα σας κλέψουν την καρδιά. Η ειδυλλιακή παραθαλάσσια τοποθεσία του, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν στο μέγιστο τις υπέροχες παραλίες και το συναρπαστικό τοπίο που το αγκαλιάζει. Μην ξεχάσετε να μας ρωτήσετε για τα ολοκαίνουργια δωμάτια και τις οικογενειακές σουίτες!

Χανιώτη, Χαλκιδική