Προσφορές για "Maniatis Hotels & Resorts"

Maniatis Hotels & Resorts, Λαγκάδια, Ορεινή Αρκαδία

Maniatis Hotels & Resorts

Λαγκάδια, Ορεινή Αρκαδία

από 66 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Πρωινό

Kentrikon Double Room

Έως 30/04

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

Maniatis Hotels & Resorts

Το συγκρότημα Maniatis Hotels & Resorts βρίσκεται στην Ορεινή Αρκαδία των Λαγκαδίων. Το χωριό Βυτίνα είναι προσβάσιμο σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Αποτελείται από τρεις τύπους ξενοδοχειακών μονάδων, το Kentrikon, το Lagkadia 4 Season και το Lagkadia Resort.

Kentrikon: Το «Κεντρικόν» είναι ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία της περιοχής με μεγάλη παράδοση στη φιλοξενία. Σήμερα είναι ταυτόχρονα μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα που σας προσφέρει την ιδανική εμπειρία οικογενειακής διαμονής.  Στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό πετρόκτιστο κτίσμα τριών ορόφων. Διαθέτει μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα  και  τετράκλινα. Τα δωμάτια είναι λιτά διακοσμημένα με ζεστά χρώματα και διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi. Τα περισσότερα έχουν μπαλκόνι με υπέροχη θέα.  Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους δίπλα στο τζάκι και να δοκιμάσουν παραδοσιακή κουζίνα στο εστιατόριο.

Lagkadia 4 Seasons: Στο πετρόκτιστο "Lagadia 4 Seasons" η κομψή πολυτέλεια και το τοπικό χρώμα συναντιούνται και δημιουργούν για σας έναν ρομαντικό παράδεισο στα αρκαδικά βουνά. Απέχει λίγα μέτρα από τη γραφική πλατεία του χωριού. Όλα τα δωμάτια είναι δίκλινα με εξαιρετικής ποιότητας ανατομικά στρώματα, ιδανικό για ζευγάρια.

Lagkadia Resort: Στο "Lagadia Resort" η τοπική αρχιτεκτονική παράδοση συναντά την προχωρημένη boutique πολυτέλεια. Ένα πάντρεμα απρόσμενο αλλά με μοναδικό αποτέλεσμα, για σας που αναζητάτε το ξεχωριστό παντού, ακόμη και στα 1.100 μέτρα υψόμετρο. Διαθέτει δίκλινα, τρίκλινα και σουΐτες τύπου chalet. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν queen size κρεβάτια και είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια άνετη διαμονή.

Λαγκάδια, Ορεινή Αρκαδία