Προσφορές για "Epoches Luxury Suites"

Epoches Luxury Suites, Κορυσχάδες, Καρπενήσι

Epoches Luxury Suites

Κορυσχάδες, Καρπενήσι

από 84 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Πρωινό

Double Room

2+1 ΔΩΡΟ: Αγοράζοντας 2 παίρνετε 1 επιπλέον νύχτα ΔΩΡΟ!

Έως 31/03

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

Epoches Luxury Suites

Το Epoches Luxury Suites βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στον ιστορικό οικισμό των Κορυσχάδων, μόλις 4χλμ. μακριά από Καρπενήσι. Περιβάλλεται από πυκνό δάσος και προσφέρει δωρεάν σκεπαστό χώρο στάθμευσης.

Όταν αντικρίσετε για πρώτη φορά το "Epoches Luxury Suites", μοιάζει να είναι ένα παραδοσιακό πέτρινο χωριό, τοποθετημένο στους πρόποδες του βουνού. Με μια πιο προσεκτική ματιά, συνειδητοποιείτε ότι αποτελείται από 4 ανεξάρτητες κατοικίες.

Το "Φθινόπωρο" είναι ένα στούντιο.

Ο "Χειμώνας" είναι ένα μαγέλο πλήρως ανεξάρτητο σπίτι με 5 υπνοδωμάτια, ιδιωτικό μπάνιο, κουζίνα, τραπεζαρία και μεγάλο σαλόνι.

Η "Άνοιξη" είναι ένα σπίτι αποτελούμενο από 2 μεζονέτες, η κάθε μια με 2 υπνοδωμάτια, ιδιωτικό μπάνιο, κουζίνα και μεγάλο καθιστικό / τραπεζαρία.

Το "Καλοκαίρι", είναι ένα σπίτι 2 διαμερισμάτων, όπου το καθένα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, κουζίνα και μεγάλο καθιστικό / τραπεζαρία.

Όλα τα καταλύματα του Epoches Luxury Suites συνδυάζουν την πέτρα με το ξύλο και τις σύγχρονες ανέσεις με το παραδοσιακό περιβάλλον. Περιλαμβάνουν 2 κομψά υπνοδωμάτια, καθιστικό με παραδοσιακό πέτρινο τζάκι, μαρμάρινο μπάνιο, τηλεόραση, μίνι μπαρ και υπηρεσία δωματίου. Οι ιδιωτικοί κήποι του διαμερίσματος έχουν επίσης θέα στο δάσος.

Κορυσχάδες, Καρπενήσι