Προσφορές για "4* Pelion Resort"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Pelion Resort". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Βόλος / Μαγνησία / Πήλιο / Πορταριά.

4* Pelion Resort

Εδώ νοιώθεις σαν να βρέθηκες σε μικρογραφία παραδοσιακού  πηλιορείτικου χωριού. Χτισμένο  σε υψόμετρο 750μ., το ξενοδοχείο προσφέρεται για χαλαρές διακοπές, με παροχές τεσσάρων αστέρων, δίπλα στη φύση – αλλά και με εύκολη πρόσβαση  στο κέντρο της κοσμικής Πορταριάς,  μέσα από γραφικά καλντερίμια. Η θέα εκπληκτική: από τη Μακρυνίτσα και τον Βόλο ως τις πλαγιές των θεσσαλικών βουνών. Το bar περιμένει τους επισκέπτες για χαλάρωση δίπλα στο τζάκι, το εστιατόριο για γευστικές στάσεις και το σπα για στιγμές ευεξίας στο Jacuzzi και την αυθεντική φινλανδική σάουνα, ενώ η πισίνα χαρίζει το καλοκαίρι στιγμές δροσιάς. Οι οικογένειες θα εκτιμήσουν τα μεγάλα δωμάτια και τις σουίτες, αλλά και την παιδική χαρά στη σκιά των δένδρων του κήπου. Πλακόστρωτα μονοπάτια συνδέουν τα κτίρια με τα 36 δίκλινα, τρίκλινα δωμάτια και σουίτες με τζάκι και υδρομασάζ, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις,  με θέα στην πισίνα και την πηλιορείτικη φύση, καθένα με ανεξάρτητη είσοδο στον κήπο. Στην άνετη διαμονή συμβάλλουν και τα τρία parking μέσα στο κτήμα του ξενοδοχείου. Η αίθουσα «Θέα» είναι πλήρως εξοπλισμένη για να φιλοξενήσει κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις.

To Pelion Resort ελαβε το "Certificate of Excellence" για πέντε συνεχείς χρονιές (2013,2014, 2015, 2016, 2017) από το  TripAdvisor.