Προσφορές για "3* Kritsa Gastronomy Hotel"

Kritsa Gastronomy Hotel, Πορταριά, Πήλιο

3* Kritsa Gastronomy Hotel

Πορταριά, Πήλιο

από 58 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Πρωινό

Κλασσικό μικρό δωμάτιο

Έως 31/03

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

3* Kritsa Gastronomy Hotel

Πάνω στη μεγάλη σκιερή πλατεία της Πορταριάς με τα αιωνόβια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά της πηγής, το Kritsa Gastronomy Hotel προσφέρει μοναδική και ζεστή φιλοξενία. Ο συνδυασμός των ρομαντικών δωματίων του, η ποικιλία από παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα στο πρωινό που προσφέρει μέχρι αργά το πρωί μαζί με τις παραδοσιακές γεύσεις του εστιατορίου, είναι αληθινή απόλαυση.

Αυτό το τριώροφο νεοκλασικό κτήριο του 1900 διαθέτει δωμάτια με κομψή επίπλωση και διακόσμηση σε απαλές αποχρώσεις. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν καλωδιακή τηλεόραση LCD και δωρεάν Wi-Fi.

Το Kritsa είναι γνωστό στην περιοχή για το εστιατόριό του. Στην όμορφη τραπεζαρία του εστιατορίου μπορείτε να απολαύσετε αυθεντικά τοπικά πιάτα. Καθημερινά σερβίρεται ελληνικός μπουφές πρωινού, ανάλογα με την εποχή. Περιλαμβάνει διάφορους τύπους ψωμιών και τυριών, ποικιλία από πίτες και τοπικά γλυκά.

Το κτίριο λειτούργησε από το 1915 μέχρι το 1939 σαν παντοπωλείο μαγειρείο και πανδοχείο από τον Νικόλαο Τσαχτίρη με την ονομασία ΟΡΜΙΝΙΟ. Το 1939 ο Θανάσης Κρίτσας και η γυναίκα του Ασπασία ερχόμενοι από την Αίγυπτο, του έδωσαν τη μορφή που έχει και σήμερα σαν ξενοδοχείο και εστιατόριο με την ονομασία «Κεντρικόν» λόγω της ξεχωριστής του θέσης στη Πλατεία της Πορταριάς. Στις 23/12/2000 ξεκίνησε η νέα εποχή για το ξενοδοχείο με την ονομασία “ΚΡΙΤΣΑ”.

ΜΗΤΕ: 0726Κ012Α0193201